Arkivfoto: Robert Magnussen

Herrene nærmer seg slutten i Rema 1000-ligaen

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Kolstad – Halden

Med seier i onsdagens kamp vil Halden vere likt på poeng med FyllingenBergen som for øyeblikket har den siste sluttspillplassen. Kolstad spiller på sin side for medalje. Vi spår en kamp med både fart, spenning og tøffe tak – dette er kampen begge lag VIL vinne.

Kolstad tok en sterk seier over Drammen på bortebane forrige runde, mens Halden i sin forrige kamp måtte gi tapt for FyllingenBergen i Framohallen.

Statistikken viser at der Kolstad har tapt tre av de fire siste kampene har Halden vunnet en, tapt to og spilt en uavgjort. Og innimellom har de tatt seg videre i Europacupen.

Høstens møte mellom de to lagene endte med to måls seier i Kolstads favør.

Kampen går i Kolstad Arena, starter kl 18:00 og billettene finner du her. Eller du kan se den via Direktesport.no

Elverum – Bækkelaget

Elverum vil med seier i onsdagens kamp mot Bækkelaget ta et langt skritt nærmere ett nytt seriegull. Siden nyttår, eller siden 01.februar da januar var mesterskapspause, har Elverum vunnet fire av fire i Rema 1000-ligaen. I tillegg har de spilt tre Champions League kamper.

Bækkelaget har vunnet tre og spilt en uavgjort kamp på denne siden av årsskiftet. De ligger pr i dag på femteplass, men er bare fire poeng unna bronseplassen, og det er fremdeles åtte poeng igjen å spille om.

Høstens møte mellom de to lagene endte med storseier til laget fra Østerdalen. Vi tror på at Bækkelaget er både revnasjelystne og poengjagende, så her vil det bli kamp til «siste sekund»

Kampen går i Terningen Arena med kampstart kl 18:30. Billettene kjøper du her. Er du imidlertid på «feil kant av landet» så ser du kampen via Direktesport.no

Mens du venter på kampen kan du lese litt om hva Elverum sier i forkant av onsdagens oppgjør.