Herman Thysted: – Dette har jeg ventet på i over et halvt år

Tekst: ØIF Arendal
6. januar 2022

Herman Thysted var Sparebanken Sørs blideste herremann etter jule- og nyttårspausen.

– Gøy å se og være med gutta på laget igjen og ikke bare være inne på styrkerommet. Det var veldig gøy å komme tilbake å kaste ball igjen, smiler Herman Thysted som i flere sesonger har vært fast inventar på aldersbestemte landslag.
Og for å si det forsiktig: Det smalt kraftig rundt målvaktene da ungguttens salver ble ble fyrt av i Sparebanken Sør Amfi i går kveld.

Løftet godt
Den tidligere Urædd-spilleren pådro seg meniskskade på en samling med ungdomslandslaget på forsommeren i fjor. Operasjon av den skadde menisken var det eneste saliggjørende og på slutten av fellesferien ble han operert. I september begynte han for alvor opptreningen med et tydelig mål om å være tilbake på nyåret. Det var tydelig at stortalentet har løftet på seg noen kilo muskler gjennom høsten.
– Jeg kjenner at ikke alt sitter helt på plass ennå, men håper at det kommer raskt tilbake. Jeg har jo vært litt på trening tidligere for å kaste ball, men det kjennes bra ut, sier en fornøyd Thysted til oifarendal.no.
Han forteller at januar måned blir viktig for å spille seg inn i ØIF-troppen etter EM-pausen. ØIF Arendals første hjemmekamp etter EM-pausen er hjemme mot Nøtterøy Tønsberg 4. juni.
– Jeg har gledet meg mest til å bare få spille og drive med håndball igjen. Det har vært lenge siden og det blir deilig å få kaste ball og komme tilbake til der jeg var, sier han videre.

Kjemper
Thysted legger ikke skjul på at han ønsker spilletid utover våren. For veien tilbake har vært lang og preget av uttallige timer i styrkerommet.
– Jeg håper å være klar til kampene som starter i februar, sier Thysted som også var med på fysisk trener Hans Olav Uldals obligatoriske velkomsttester etter pausen fra fellestreninger.
– Etter testene kjente jeg så og si ingengting. Kneet er stabilt og jeg har gitt mye idag. Det skal være bra nok til å gi alt i treningsarbeidet, avslutter Herman Thysted til oifarendal.no.