Herlig stemning og to poeng i toppkamp! – Norsk Topphåndball

Herlig stemning og to poeng i toppkamp!

Søndag var det rigget for toppkamp da Gjerpen kom på besøk i STIL arena. Skiens laget har hatt imponerende resultater i oppkjøringen og også feid all motstand av banen i de to første serierundene. Vi var med andre ord klar over at det var et meget bra lag som sto på motsatt banehalvdel.

Kampen bølger frem og tilbake de første 20 min av 1. omgang før bortelaget fester et lite grep mot slutten og går til pause med en 10-13 ledelse. Vi virket for en gang skyld litt paralyserte i angrepsspillet vårt og var ikke flinke nok til å gjøre hverandre gode. Dette fikk vi rettet til i 2. omgangen samtidig som laget viste en enorm energi og utstråling. Etter 15 min av 2. omgang er lagene like langt på 18-18. Godt hjulpet av et fantastisk hjemmepublikum vinner hjemmelaget momentum og går opp i 3 måls ledelse.

Bortelaget for en siste mulighet for utligning og spiller 7 mot 6 men jentene ri av stormen og vinner jevn og tøff kamp med 25-24.

Gøy å se at Jeanett kommer inn i laget å bidrar umiddelbart og at Jenny Utne (Banen beste) fortsette de gode takter fra forrige match. Dagens seier skal først og fremst tilskrives et sterkt kollektiv og en formidabel laginnsats samt et velopplagt hjemmepublikum som virkelig laget liv på lektene i dagens kamp.