Foto: Trine Nessler Wichmann

HåndballOddsen søndag 22. november!

Av: Norsk Topphåndball

Mens vi må smøre oss med tålmodighet om hvorvidt EM for kvinner kommer til å bli gjennomført eller ikke, kan vi døyve ventetiden med kamper Fra Rema 1000-ligaen, og ikke minst semifinale i cupen mellom Elverum og Drammen. Vi skulle gjerne kommet med tips på sistnevnte kamp, men Norsk Tipping har i skrivende stund ennå ikke kommet med odds på kampen. Vi nøyer oss derfor med fire kamper fra Rema 1000-ligaen – tre for herrer og en for damer.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Viking – Fjellhammer kl. 15.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 1-0 H (Spillet går inn dersom Viking vinner eller spiller uavgjort)
Odds:: 1.80 (kan ikke spilles som singel)

Tabellnaboene Viking og Fjellhammer møtes til dyst, og skal vi tro tabellen så lukter det dødt løp. Romerikingene utnevnt til marginale favoritter, men til tross for mager poengfangst har hjemmelaget vist at de kan måle krefter med lag som gjester Stavanger idrettshall. Ingen av lagene har spilt kamper på tre uker, og derfor vanskelig å vite hvor de står formmessig. Vi tror hjemmebanefordel avgjør, og vi spiller Viking til handicap, som gjør at spillet går inn dersom Viking vinner eller spiller uavgjort.Byåsen – Rælingen Kl. 16.00 – Direktesport.no

Utfall: Over 53.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 54 mål eller mer)
Odds: 1.70 (kan spilles som singel)

Byåsen kom kjapt ned på jorda igjen etter en sterk borteseier mot Molde, da de røyk med hele 15 mål hjemme for Storhamar. Det svinger med andre ord i Rema 1000-ligaen! I dag har de mulighet til å passere Fana og klatre til 6. plass, men da må nedrykkskandidat Rælingen slås. De vant hele 32-20 i cupen for en måned siden, og vi tror Byåsen også vinner dette oppgjøret mot et svakt Rælingen-lag. Vi er dog skeptiske til at seiersmarginen skal bli like stor, og sitter med en følelse av et det kan bli scoret mye mål. Vi prøver oss på over 53.5 mål.


Nærbø – FyllingenBergen kl. 17.00 – Direktesport.no

Utfall:Over 57.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 58 mål eller mer)
Odds:: 1.76 (kan spilles som singel)

Nærbø er i form etter å ha tatt seg til cupfinale på bekostning av ØIF Arendal i forrige uke og seier i siste seriekamp mot Haslum. I dag tar de imot FyllingenBergen, som også kommer fra to strake seire. Vanskelig kamp å spå. Det skiller ett poeng på tabellen, og FyllingenBergen er et av de mest ustabile lagene i ligaen. De er ekstremt avhengig av Inge Aas Eriksen, og når han er i form lukter det svidd av Bergenserne. Vi føler det er tryggere med et over/unders-pill, og tror Nærbø fortsetter mål-bonanza`en fra forrige kamp.


Halden – ØIF Arendal kl. 17.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-2 B (Spillet går inn dersom ØIF Arendal vinner med 3 mål eller mer)
Odds:: 1.70 (kan ikke spilles som singel)

Halden har karret seg opp på en tiende plass, og etter at veteranen Morten Nergaard tok plass mellom stengene, har pila pekt riktig vei for Haldenserne. De står dog bare bokført med 6 poeng, og de må belage seg på en kamp for å unngå direkte nedrykk. I dag kommer ØIF Arendal på besøk, og her skal det være klasseforskjell. Norsk Tipping operer kun med et handicap på to mål, og selv om Halden har begynt å vise positive takter- særlig på hjemmebane – tror vi at Arendal vinner denne kampen med 3 mål eller mer.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her