Foto: Haslum HK

HåndballOddsen søndag 15. november. Her er våre tips!

Av: Norsk Topphåndball
15. november 2020

Fire kamper fra REMA 1000-ligaen i dag, og vi har som vanlig prøvd å finne noen spillbare objekter fra Langodds-programmet til Norsk-Tipping. Her er våre vurderinger og anbefalinger.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Nærbø – Haslum kl. 17.30 – Direktesport

Utfall:Over 55.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 56 mål eller mer)
Odds:: 1.70 (kan spilles som singel)

Et høytflyvende Nærbø skal ned på jorda igjen etter å ha sikret cupfinale på onsdag. Absolutt alt stemt da forhåndsfavoritt ØIF Arendal ble feid av banen, og nå er jo det store spørsmålet om karamellen er ferdigtygd. Heldigvis for Nærbø så venter nok en hjemmekamp, og det blir spennende å se hvor slitne de er – både mentalt og fysisk etter onsdagens triumf. I dag venter Haslum, som på sin side har hatt 14 dagers pause. 4 plasser og 3 poeng skiller lagene på tabellen (i favør Haslum), og egentlig ingen enkel match å spå. Vi tror derfor heller på en temporik kamp, og prøver oss på et over-spill.Oppsal – Molde Kl. 18.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 5-0 B (Spillet går inn dersom Molde vinner med 6 mål eller mer)
Odds: 1.95 (kan ikke spilles som singel)

Tilsynelatende fortapte Oppsal tar i mot Molde i Oppsal Arena. Hvis vi skal starte med hjemmelaget, så er årets utgave noe av de svakeste mannskapet de har mønstret på mange år, og det eneste som holder liv i håpet om spill på øverste nivå også neste år er at Larvik og Rælingen er like svake. Likevel, vi tror Oppsal må ta den tunge veien ned ved sesongslutt. I dag tar de i mot et revansjesugent Molde-lag som tapte hjemme for Byåsen i forrige kamp. En ripe i lakken for et hardtsatsende Molde-lag, og vi tror de slår hardt tilbake i dag. Kvalitetsforskjellen på lagene kommer til å vise seg, og vi tror Romsdalingene vinner med minst 6 mål.


Sandefjord – FyllingenBergen kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Over 55.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 56 mål eller mer)
Odds:: 1.76 (kan spilles som singel)

Tricky kamp i Sandefjord i dag. Ikke så mye annet å skrive om denne enn at vi styrer unna. FyllingenBergen skal naturligvis ta denne, men begge lag har vartet opp med rare resultater denne sesongen. Vi prøver oss på en målrik kamp, men ikke noe å sette de store innstasene på.


Larvik HK – Fana kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 5-0 H (Spillet går inn dersom Larvik vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 4 mål)
Odds:: 1.80 (kan ikke spilles som singel)

Larvik jakter fortsatt på sin første to-poenger, og så er spørsmålet om den kommer i dag mot Fana. De har levert flere solide kamper, der de kun har spilt fire hjemmekamper denne sesongen, og tapt med fem mål mot Oppsal og fire mål mot både Tertnes og Storhamar. Vi tar også med at de tapte knepent i Trondheim mot Byåsen. Fana ligger som nummer åtte med 7 poeng, og må sies å være et formlag. Laget består av unge sultne spillere, og Fana har blitt et lag det virkelig er gøy å følge med på. Vi tror de vinner dagens kamp, men ikke nødvendigvis med altfor mange mål. Vi tror Larvik innfri handicappet sitt i dag.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her