Foto: Kenneth McDowell

HåndballOddsen søndag 10. januar. Her er våre tips!

Av: Norsk Topphåndball
10. januar 2021

Kun tre kamper på agendaen i dag, og her er å våre tips basert på oddsen til Norsk Tipping.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Fana – Aker Topphåndball kl. 17.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 0-3 H (Spillet går inn dersom Fana vinner med 4 mål eller mer)
Odds: 1.80 (kan spilles som singel)

Fana tar imot Aker, og her lukter det hjemmeseier av følgende grunner: Fana tapte det omvendte oppgjøret med 9 mål, de har blitt et fryktet hjemmelag etter mange gode kamper, samtidig som Aker avsluttet 2020 i dårlig form, og har kun tatt 6 poeng. Vi tok en prat med Fanas assistenttrener, Catharina Furnes, som hadde stor tro på seier med mer enn 3 mål. Vi tar henne på ordet, og spiller Fana til handicap.Sola – Rælingen Kl. 17.00 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-8 B (Spillet går inn dersom Rælingen vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 7 mål)
Odds: 1.80 (kan spilles som singel)

Sola tar imot Rælingen, og alt annet enn hjemmeseier er utenkelig. Ved første øyekast syntes vi linja på 52.5 mål virket lav, men av en eller annen merkelig grunn har Norsk Tipping stengt for dette spillet. Man kan spille på under 52.5 mål, men ikke over 52.5 mål. Det er rett og slett svakt, Norsk Tipping! Da må vi over på handicap, som ligger på 8 mål. Til tross for at Sola har et helt annet nivå inne enn Rælingen, så spiller bortelaget nå med kniven på strupen, og kanskje kan det være med å bikke denne kampen i vår favør. Vi prøver oss på hcap B, som gjør at Rælingen kan tape med inntil 7 mål.


Oppsal – Tertnes kl. 17.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 6-0 H (Spillet går inn dersom Oppsal vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 5 mål)
Odds: 2.00 (kan spilles som singel)

Så til dagens beste spill. Oppsal sliter fortsatt i bunn av tabellen, og hver kamp er like viktig med tanke på å kunne holde plassen. De står med fire poeng, etter at de vant bunnoppgjøret borte mot Rælingen. Kan dette være en oppadgående trend for hjemmelaget? De har også hentet Karoline Elise Syversen fra Fredrikstad på lån ut sesongen. Oppsal står fortsatt uten poeng på hjemmebane denne sesongen. De har slått Rælingen og Larvik på bortebane. Tertnes har levert en meget varierende sesong. De kommer dog rett fra en ekstremt sterk seier i Trondheim, der de vant hele 31-20 over Byåsen, etter meget godt forsvarsspill.

En meget tøff oppgave venter Oppsal i dag, men vi tror at de på hjemmebane kan holde følge, og med 5 mål å gå på, mener vi det kan være et fint spill.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her