Foto: Kennet McDowell/Sola

HåndballOddsen onsdag 9. september; Her er dagens tips

Av: Norsk Topphåndball

Tre kamper på agendaen i dag, og her kommer våre vurderinger.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Storhamer – Sola Direktesport.no

Utfall: Under 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 54 mål)
Odds:: 1.80 (kan spilles som singel)

Til tross for to seire i de to første kampene, har Storhamar på ingen måte imponert. De sleit lenge hjemme mot Fredrikstad i første kamp, og vant kun med 4 mål borte mot nyopprykkede Larvik. Sola derimot har starta sesongen bra med 4 poeng på tre kamper, der tapet kom mot suverene Vipers. Molde ble feid av banen 26-20 i forrige kamp, og Sola har virkelig har fått fart på sakene etter at Steffen Stegavik tok over treneransvaret. Dagens kamp er i så måte åpen, og vi tror det kan bli en tight kamp med lite mål. Vi prøver oss på under 54. 5 mål.


Tertnes – Fredrikstad Direktesport.no

Utfall: Under 53.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 53 mål)
Odds:: 1.85 (kan spilles som singel)

Nok en åpen kamp, dog med Tertnes som favoritt. Altfor lav odds på hjemmelaget, og også her tror vi det fort kan bli lite mål. Fredrikstad knuste Flint i første kamp, men mista det helt mot Storhamar med masse tekniske feil, til tross for at de leda lenge. Tertnes kommer fra braktap mot Vipers, og egentlig kun over/under som er av interesse. Vi prøver oss på under 53.5 mål.


Byåsen – Vipers Kristiansand – TV2 SPORT2

Utfall:Over 57.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 58 mål eller mer)
Odds:: 1.76 (kan spilles som singel)

Vipers-toget tøffer videre, og denne gangen tar de imot et ungt Byåsen-lag i TV2-kamp. Vipers gjør som de vil, og med dobbel dekning på alle plasser, så står det vel egentlig bare på hva de «gidder». Byåsen vant greit borte mot svake Oppsal uten å imponere noen. Vi tror dog hjemmelaget kan overraske Vipers, og hvis sistnevnte scorer like mye som de pleier, så kan dette fort ende over 57.5 mål.