HåndballOddsen onsdag 6. januar. Her er våre tips!

Av: Norsk Topphåndball
6. januar 2021

Godt nytt år til alle odds-tippere, og vi starter det nye året med fire kamper fra jentenes REMA 1000-liga, som starter opp igjen etter EM-pausen. Gutta har tatt pause grunnet VM i Egypt, der neste kamp ikke spilles før 3. februar.

Følelsen vi sitter med nå er litt den samme som før seriestart. Vi har selvsagt tabellen som en rettesnor, men etter en så lang pause er det ikke alltid like lett å vite hvor lagene står. Vi satser på at alle har brukt pausen godt, og at vi har mye god håndball i vente. Her er våre vurderinger av dagens kamper.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Byåsen – Tertnes kl. 18.00 – Direktesport

Utfall: Under 56.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 56 mål)
Odds: 1.70 (kan spilles som singel)

Byåsen har plassert seg på en 8.plass, og den åpenbare målsettingen deres blir en plass i sluttspillet. Med tanke på lagene de har under seg, så kan det virke som at dette blir et naturlig skille. Til tross for at de har slitt med både skader og varierende resultater, så skal de være flere hakk bedre enn Flint, Aker, Opsal, Rælingen og Larvik. I dag tar de i mot Tertnes, som ligger på 5. plass, men kun 3 poeng mer enn hjemmelaget. Tertnes er satt som ørliten favoritt, men tydelig at bookmakerne tror på en jevnere kamp enn hva man skulle tro tidligere i sesongen. Vi heller på B, men velger å prøve oss på under den oppsatte linja på 56.5 mål. Ofte har lange pauser god innvirkning på forsvarsspillet, og vi tror begge lag snører igjen sekken. Vi tror på lite mål.Vipers – Flint Kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 0-17 B (Spillet går inn dersom Flint vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 16 mål)
Odds: 1.85 (kan spilles som singel)

Nok en transportetappe for Vipers, og dette kan bli en fin gjennomkjøring før helgens CL-kamp mot Team Esbjerg. Det mest fornuftige her vil nok være å rullere på laget med tanke på belastning og for å få alle i gang, men trener Gjekstad vil utvilsomt starte med toppa lag. Vi vet ikke som mye om Flint, annet enn at de kjemper i bunnen, og at det aldri er gøy å møte Vipers borte på en onsdag. Norsk Tipping tilbyr ikke over/under-spill (skjerpings!!!!!), og med et handicap på 17 mål blir dette fort bingo. La oss tippe at Flint ikke taper med mer enn 16 mål, men det beste tipset er å styre unna denne.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her