Foto: John Vint/Tertnes

HåndballOddsen onsdag 4. november. Sjekk våre tips!

Av: Norsk Topphåndball
4. november 2020

En rolig onsdag i vente sett med håndball-øyne. Kun to kamper på dagens program, som denne gangen er hentet fra kvinnenes REMA 1000-liga. Her er våre vurderinger av dagens to kamper.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Storhamar – Tertnes kl. 18.00 – Direktesport

Utfall: Handicap fulltid 0-5 H (Spillet går inn dersom Storhamar vinner med 6 mål eller mer)
Odds:: 1.80 (kan ikke spilles som singel)

Storhamar kjempefavoritt hjemme mot et Tertnes-lag som kjemper i motbakke om dagen. Bortelaget har vært preget av smitteutbruddet for noen uker siden, og selv om de trolig stiller tilnærmet fullt lag i dag, så er de ikke i samme form som tidligere i år. Tapte knepent 24-22 på søndag hjemme for Molde, som for så vidt ikke var så ille, men det blir mye tøffere i dag. Hjemmelaget knuste Flint med 14 mål i forrige kamp, og det er tydelig at jentene fra Hamar har noe å revansjere etter tapet for Sola i NM. Det skal være klasseforskjell på lagene, og vi tror det kommer frem i dag. Vi spiller på 6 – målsseier eller mer.Aker – Vipers Kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 15-0 B (Spillet går inn dersom Vipers vinner med 16 mål eller mer)
Odds: 1.85 (kan spilles som singel)

Etter å ha sett Oppsal – Aker på søndag, så var vel konklusjonen at dette var to timer som kunne vært brukt på veldig mye annet. Aker vant til slutt kampen, men en ekstremt rotete og dårlig kamp. I dag tar Aker i mot suverene Vipers, og vi har vanskelig for å se for oss et annet scenario enn at stjernegalleriet fra Kristiansand vinner stort. Som nevnt tidligere – ofte står det og faller litt på hva de gidder. De knuste Fana med over 20 mål på søndag. Det blir sikkert mye rullering, men vi tror likevel Vipers vinner med 16 mål eller mer.


Spill på våre tips eller annen sport her