HåndballOddsen onsdag 25. november. Her er våre tips!

Av: Norsk Topphåndball
25. november 2020

Kun tre kamper fra REMA 1000-ligaen på agendaen i dag, og for første gang i år spiller vi tre strake hjemmeseire. Alt under 1.50 er noe vi pleier å styre unna, men denne gangen synes vi både handicap og over/under er vanskelig, samtidig som vi tror at alle kampene ender med hjemmeseier. Alternativene blir da å kombinere to eller tre kamper.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Drammen – Nærbø kl. 17.00 – Direktesport

Utfall: H
Odds:: 1.45

Til tross for 15 poeng og 4. plass har Drammen spilt under pari mer eller mindre hele sesongen. Savnet etter Gøran Sørheim har vært merkbart, og når Espen Lie Hansen er en skygge av seg selv, har det til tider vært tynt. På onsdag derimot, så vi et helt annet DHK – lag enn det vi er vant til da de gjestet Terningen arena for å kjempe om retten til å spille cupfinale. De var i føringen i store deler av kampen, men ble for svake de siste 10 minuttene av kampen. Målvakt Sander Heiren viste at han er en kommende landslagsmålvakt, da han til tider drev Elverum-spillerne til vanvidd. I dag tar de imot formlaget Nærbø, som kommer rett fra en solid seier mot FyllingenBergen. Oddsen for hjemmeseier her er jo i grenseland for to lag som har like mange poeng, men det er jo åpenbart at Norsk Tipping tenker likt som oss. Drammen skal være favoritter i dette oppgjøret, og vi tror at Kjelling & co viser hvem som faktisk er storebror.Kolstad – Fjellhammer Kl. 18.00 – Direktesport.no

Utfall: H
Odds: 1.30

Kolstad tar imot overraskelsen Fjellhammer, og her har hjemmelaget noe å revansjere. Det motsatte oppgjøret – som for øvrig var årets første kamp – endte 33-26 til Fjellhammer, et utfall Kolstad garantert ikke hadde sett for seg. Fjellhammer kommer rett fra en borteseier mot Viking, men i dag tror vi det blir tap. Kolstad har vist bedre og bedre takter etter en svak start, og i dag skal det mye til for at poengene glipper.


Fana – Fredrikstad kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: H
Odds:: 1.45

Fana er i form om dagen, og ser vi bort i fra to tap for Vipers, så har de tatt 11 poeng på de 6 siste kampene. I dag kommer Fredrikstad på besøk, som ikke bare har hatt utfordringer med Korona og karantene, men de spilte en tøff NM-semi på lørdag mot Sola. De får det garantert tøft i Bergen, og slike kamper i midtuka koster alltid krefter. Vi tror Fana-toget tøffer videre, og spiller H.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her