HåndballOddsen onsdag 11. november; – sjekk ut våre tips

Av: Norsk Topphåndball
11. november 2020

Tre kamper på agendaen i dag, og vi skal innom REMA 1000-ligaen for menn, REMA 1000-ligaen for kvinner og semifinale i cupen for damer. Vi skulle også hatt en semifinale til mellom Fredrikstad og Sola, men den ble avlyst grunnet smitte hos Fredrikstad. Her er våre anbefalinger basert på oddsen til Norsk Tipping.

NB! Vi tar forbehold om endring i odds og linjer helt frem til kampstart.

Kolstad – Runar kl. 18.00 – Direktesport

Utfall: Under 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 54 mål)
Odds:: 1.74 (kan spilles som singel)

Det som umiddelbart slo oss når disse to lagene dukka opp i samme kamp var at det kommer til å bli lite mål. Linja er lagt på 54.5 mål, som for oss virker noe høy. Begge lagene snitter på 25.5 mål på de siste 5 kampene. Begge lag har noen av ligaens beste målvakter, Kolstad meget solide i forsvar, mens Runar har for vane å dra ned tempoet. Kun ett poeng som skiller lagene på tabellen. Vi spiller under.Rælingen – Tertnes Kl. 18.30 – Direktesport.no

Utfall: Handicap fulltid 5-0 B (Spillet går inn dersom Tertnes vinner med 6 mål eller mer)
Odds: 1.85 (kan ikke spilles som singel)

Denne kampen er vel egentlig ikke noe vi anbefaler spill på, da vi umiddelbart ikke fikk noen klare signaler på verken det ene eller det andre. Tertnes vinner kampen, men oddsen på ren seier er for lav. Rælingen kommer rett fra karantene og mangler kamptrening. Tertnes har hatt smitteutbrudd og vært i karantene, men har rukket å spille to kamper etter dette. Riktignok to tap, men mot god motstand. Vi tror jentene fra Bergen slår hardt tilbake her, og vinner med 6 mål eller mer. Men – usikker kamp som vi ikke tør å sette de helt store innsatsene på.


Vipers – Fana kl. 19.00 – Handballtv.com

Utfall: Handicap fulltid 0-13 H (Spillet går inn dersom Vipers vinner med 14 mål eller mer)
Odds:: 1.75 (kan ikke spilles som singel)

Kun en kamp skiller lagene fra en cupfinale (normalt sett i Oslo Spektrum, men det er vel tvilsomt at den blir spilt der i år). At Vipers vinner er jo hevet over en hver tvil, men spørsmålet er jo hvor mye de vinner med? Forrige gang disse to lagene møtte hverandre – for kun noen uker siden – så vant Vipers med intet mindre enn 21 mål. Linja er i dag satt på 13 mål, der Norsk Tipping antar at Fanas trener -team har gjort det klart for jentene at dette ikke skjer igjen. Problemet til Fana her er jo at Vipers for tiden ikke spiller kamper i CL grunnet Korona, og da skal de beste spillerne matches. De slo Aker med hele 23 mål i forrige kamp, og vi tror at 13 mål dessverre for Fana er i det minste laget. Her vinner Vipers med 14 mål eller mer.


Dobbelen i dag blir altså Runar under 54.5 mål kombinert med at Vipers slår Fana med 14 mål eller mer. Dette gir en totalodds på 3.05.

Lykke til!


Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 1280px-Norsk_Tipping_staende_logo.svg-1024x722.png

Spill på våre tips eller annen sport her