HåndballOddsen 2/2

Av: NTH

To av tre tips gikk inn i går, og vi gyver løs på dagens kamper med stort pågangsmot!

Fem kamper fra Rema 1000-ligaen på dagens program – to herrekamper og tre damekamper. Vi har sett oss ut en dobbel, men kommer med betraktninger rundt alle kampene.

Halden Topphåndball – Bækkelaget (Remmenhallen 17.00)
Utfall: Over 59.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores 60 mål eller mer)
Odds: 1.90 (kan spilles som singel)

Som nevnt i gårsdagens analyse – det er alltid vanskelig å spå kamper etter en pause på halvannen måned. Lagene har trent godt og holdt kampformen ved like gjennom treningskamper, men vanskelig å si hvor lagene står rent formmessig. Basert på første halvdel av sesongen velger vi her å spille på at det blir en målrik kamp. Bækkelaget trygt plassert midt på tabellen, mens Halden ligger rett over kvalikplass. Felles for begge lagene er at de ofte scorer 30 mål eller mer, og i så måte synes vi linja til Norsk Tipping på over 59.5 er fristende. Vi tror på tempo og mange kontringer i Remmenhallen!

Kampen ser du i Remmenhallen eller her på Direktesport.no

Oppsal – Fredrikstad BK (Oppsal Arena 18.00)
Utfall: Under 54.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 54 mål)
Odds: 1.76 (kan spilles som singel)

Oppsal er inne i en ekstremt dårlig periode, og som nevnt flere ganger tidligere er savnet etter toppscorer Eira Aune markant. Fire tap på like mange kamper så langt i 2020, og spørsmålet er jo når det skal snu? De kommer rett fra et 40-28 tap mot Storhamar, men til tross for at målvakt Eli Marie Raasok store deler av kampen hadde nesa mot eget mål for å hente baller fra nettet, så er 28 mål fremover et lyspunkt i elendigheten. Fredrikstad på sin side er også et lag i motgang, med tre tap på de fire siste kampene. Det så ut som det skulle snu da de feide Sola av banen, men de kom kjapt ned på jorda igjen etter at de i forrige kamp tapte hele 36-28 hjemme mot Aker Topphåndball. Denne kampen er ekstremt viktig for begge lag, da særlig for Oppsal som nå for alvor har rota seg inn i bunnstriden. Vi tør ikke å spille på seier til noen av lagene ettersom kampen er helt åpen, men velger heller å tro at det blir lite mål. Etter at begge lag forrige runde fikk stryk med mange baklengsmål, ser vi for oss at forsvarsspill blir det store fokuset. Vi spiller under 54.5 mål.

Kampen ser du i Oppsal Arena eller her på Direktesport.no

Totalodds dobbel: 3.34

Lever dine odds her hos Norsk Tipping

Øvrige kamper:

Runar – Haslum HK (Runarhallen kl 18.00)
Utfall: Under 55.5 mål (spillet går inn dersom det totalt ikke scores mer enn 55 mål)
Odds: 1.67 (kan spilles som singel)

I likhet med Halden- Bækkelaget, er denne kampen ekstremt vanskelig å spå i forhold til hvem som går seirende ut av oppgjøret. Hadde dette vært i desember, så hadde det vært en soleklar B. Runar har vært hardt rammet av skader, og hadde en grusom avslutning på 2019 med fem tap på de seks siste kampene. Det ryktes at situasjonen er noe bedre nå. Haslum hadde planer om mønstre fullt mannskap, men mister dessverre sisteskanse Trond Tjemsland som har blitt syk. Ettersom vi ikke vet helt status på skadesituasjon hos Runar, synes vi det er tryggere å styre unna HUB, og heller spille under 55.5 mål. Runar kan ha for vane å dra ned tempoet i kampene sine, og det kan fort bli tilfelle også her hvis de fortsatt er plaget av skader.

Kampen ser du i Runarhallen eller her på Direktesport.no

Aker Topphåndball – Sola (Bygdøhus 18.00)
Utfall: Handicap fulltid 0-2 B (Spiller går inn dersom Sola vinner, spiller uavgjort eller taper med inntil 1 mål)
Odds: 1.85 (kan ikke spilles som singel, men må kombineres med ett eller flere objekter)

Aker tar imot et ekstremt ustabilt Sola som fortsatt er på desperat poengjakt. Aker med en solid 8 måls-seier borte mot Fredrikstad, mens Sola slo Gjerpen med ni mål, og kom seg dermed opp på kvalik. 8 poeng skiller lagene på tabellen, men som vi har vært inne på tidligere – Sola har mer inne. At det svinger i Rema 1000 – ligaen har vi fått mange bevis på, og vi tror Sola kan tukte vestkantjentene fra Aker.

Kampen ser du i Bygdøhus eller her på Direktesport.no

Fana – Molde HK (Fana Arena 18.00)
Utfall: Over 52.5 mål (spillet går inn dersom det totalt scores mer enn 52 mål)
Odds: 1.85 (kan spilles som singel)

Også dette en åpen kamp, men vi ser at Molde er satt som knapp favoritt, naturlig nok basert på tabellplassering og ikke minst spillerstall.  Molde var av mange tippa på medalje, men har ikke på langt nær levert det de burde basert på budsjett og kvalitet på spillere. Fana derimot har nok en gang levert, og ligger på en fin 8.plass, sett i lys av at dette er deres andre sesong på øverste nivå. Fana scorer mye mål, og særlig på hjemmebane har de vist stor vilje til å sette fart i angrepsspillet. Vi tror dette kan bli en jevn kamp med mange mål, og prøver oss på over 52.5 mål.

Kampen ser du i Fana Arena eller her på Direktesport.no

Lykke til!