Foto: Ingrid Anderson-Jensen / NHF

Håndballgutta er endelig samlet igjen

Tekst: Kirsten Birkeland/NHF
6. november 2020

Over åtte måneder er gått siden forrige samling. Gjensynsgleden for Håndballgutta er stor.

Opprinnelig skulle laget vært samlet i Oslo/Bærum i forbindelse med den første kampen i EM-kvalifiseringen til mesterskapet i 2022. Men kampen mot Latvia i Nadderud Arena som skulle vært spilt onsdag, ble utsatt. 

Landslagssjef Christian Berge bestemte derfor å legge samlingen til Tyskland der flertallet av spillerne holder til i det daglige, og det var stor gjensynsglede i spillegruppa.

– Det var veldig moro å se gutta igjen. Vi har mye latter og glede i laget, og dette er et godt miljø jeg trives svært godt å være i, sier Berge.

Også Bjarte Myrhol er med på samlingen til tross for sin skulderskade. Han trener foreløpig ikke håndball, kun fysiske skulderøvelser, men var ekstremt glad for å være på samling igjen for første gang på et år.

– Det er fantastisk hyggelig å være tilbake etter lang tids fravær. Her er det god stemning og mange smil, forteller kapteinen som foreløpig ikke vet når det blir håndballspill igjen.

Planen for laget i dagene fremover er bortekamp mot Italia søndag 8. november kl. 18.00. For å forhindre unødig smitterisiko, reiser de til Italia søndag morgen og tilbake til Tyskland umiddelbart etter kampslutt søndag kveld.

Nedenfor er noen bilder fra den første treningen spillerne hadde sammen på over åtte måneder.

Se laget til kampen mot Italia. Kampen ser du på V4/Viaplay søndag kl 18.00.

Bildene nedenfor er tatt av Ingrid Anderson-Jensen.