Foto: Elverum

Grøndahl på All-Star Teamet i EHF Champions League!

Tekst: Magnus Stenseth/Elverum
17. juni 2022

Fredag offentliggjorde EHF All-Star teamet for sesongen 2021/2022 i EHF Champions League! Blant de europeiske stjernene finner vi Elverums Tobias Grøndahl!

Grøndahl har hatt en fantastisk sesong med Elverum, ikke bare her hjemme hvor det har blitt NM-gull, Seriegull og sluttspillgull. I EHF Champions League tok Grøndahl & Co seg helt til en 1/8-finale og avanserte for første gang til Play-offen i den gjeve turneringen.

Elverum imponerte i EHF Champions League og bekreftet dermed at klubben er en del av turneringen også på bakgrunn av sportslige prestasjoner, i tillegg til publikum, arrangement og profesjonalitet.

Grøndahl har ikke vært noe dårligere, og unggutten har vist veg med sin evne til å finne medspillere med lekre pasninger, og utfordre de største stjernene i sin Playmaker-rolle.

Så god har Grøndahl vært at han i dag ble trukket fram som årets unge spiller i EHF Champions League, og det er intet mindre en imponerende!

Da hører det selvfølgelig med å nevne Grøndahl er den andre nordmannen i historien som har fått denne tittelen, fra tidligere er har Sander Sagosen vært den eneste andre som har blitt kåret til årets unge spiller i EH Champions League, og vi vet alle hvilken posisjon trønderen har fått i europeisk håndball siden!

– Jeg synes selvfølgelig det er utrolig kult. Bare det å være nominert synes jeg var mer enn bra nok. Det at jeg nå er kåret til sesongens unge spiller er en kul pris å få på slutten av sesongen, å bli nevnt i samme kategori som Sagosen stort i seg selv, kommenterer Tobias Grøndahl etter annonseringen.