Grane imponerte da de tok sin første seier på 5 kamper – Norsk Topphåndball

Grane imponerte da de tok sin første seier på 5 kamper

Etter tre tap og en uavgjort på lagets fire siste kamper, kom Grane Arendal tilbake på vinnersporet etter en supersterk 12-målsseier over Ålgård lørdag.

Og det var aldri noen tvil om at dette skulle gå hjemmelagets vei.

Allerede etter fem minutter viste måltavla 4-1 til Grane og halvveis i første omgang var ledelsen økt til 10-4.  Og sånn fortsatte det.

Ålgård opptrådte uforståelig langt fra sitt toppnivå.  Laget har også vist i tidligere kamper i høst at enten er de på eller så er de av.  Mot Grane kom ingen av spillerne opp i mot sitt normale nivå.

Flere hadde dagen

Etter en lang periode uten seier, må det ha vært deilig å få denne forløsende 29-17 seieren.  Mange av spillerne meldte seg på samtidig og Grane hadde scoringer fra alle spillerposisjoner.

Iben Ruud har blitt den goalgetteren etter overgangen fra Gjerpen og scoret ni ganger i dag.  Nå ligger hun på fjerdeplass på toppscorerlista i 1. divisjon.

I tillegg var igjen målvakt Inga Presker helt umulig å ha med å gjøre og hun fikk også BB-prisen.

Med denne seieren tok Grane et byks på tabellen og ligger nå på femteplass.  Ålgård ligger på fjerdeplass, som er den siste kvalifiseringsplassen for opprykk.  Grane er ett poeng bra Ålgård, men har en kamp til gode.