Gjerpen vant etter ekstraomganger – Norsk Topphåndball

Gjerpen vant etter ekstraomganger

Søndag ettermiddag tok Gjerpen i mot Tertnes hjemme i Skienshallen i den andre kvalifiseringskampen til REMA 1000-ligaen.

Tertnes hadde overtaket etter at de torsdag vant den første kampen med seks mål (25-19).

Men Gjerpen var klare for å slå tilbake, og lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og vekslet på å lede med et og to mål. Til pause sto det 10-9 til hjemmelaget.

Slik fortsatte det i andre omgang helt til det var cirka syv minutter igjen av kampen, da hadde Tertnesjentene overtaket og ledet 23-20. Gjerpen ville det annerledes og scoret de tre neste målene, og dermed gikk kampen videre til ekstraomganger.

Der var Gjerpen det klart beste laget, og når dommerne blåste av kampen sto det 30-27 til hjemmelaget på tavla.

Dermed må lagene ut i en tredje og avgjørende kvalifiseringskamp onsdag 25. mai kl. 1830 i Åsane Arena.