Foto: Gjerpen HK

Gjerpen og Sandnes topper tabellen

Tekst: Kirsten Birkeland/NHF
18. november 2021

Vi har tatt en liten titt på hva som er status i i den nest øverste ligaen akkurat nå.

I år består hver klasse av 11 lag. Et lag skal rykke direkte opp, mens de tre nederste ved sesongslutt rykker direkte ned i 2. divisjon.

Foreløpig står lagene med ulikt antall spilte oppgjør, alt fra seks til ni spilte kamper. Det gjør at tabellen for enkelte lag oppleves uheldig akkurat nå. Men så er det mange kamper igjen, og mye kan endre seg før det endelige resultatet blir klart.

I kvinneserien finner vi Gjerpen på topp, rødtrøyene har ikke tapt en kamp i år. Det har heller ikke Volda som ligger på andreplassen. Nummer tre er Haslum Bærum Damer – en sammenslåing av Haslum og Stabæk. I bunnen av tabellen finner vi Grane Arendal med to poeng, mens Randesund og Fjellhammer har fire poeng hver.

I herreklassen ligger fire lag i teten. Helt på topp er Sandnes som til nå ikke har avgitt et eneste poeng, etterfulgt av bergenslaget Viking TIF, Follo og Falk Horten som alle har ti poeng etter sju spilte kamper.

Fold ligger nederst foreløpig uten poeng, mens Herulf Moss har to poeng og Vikhammer har fire.

Men som sagt kan mye endre seg frem til serien er ferdigspilt i midten av mars. Og etter det starter play off-kampene om opprykk til REMA 1000-ligaen.

Les mer om 1. divisjon