Gjerpen ett steg nærmere opprykk! – Norsk Topphåndball

Gjerpen ett steg nærmere opprykk!

Gjerpen HK Skien vant til slutt solid 32-24 over Levanger i sin siste hjemmekamp i Play-off’en og er nå sikret en plass i kvalik. Her møter Gjerpen REMA 1000-liga laget Tertnes.

Gjerpen-jentene feirer, her fra annen kamp.

Gjerpen og Levanger fulgte hverandre tett innledningsvis i kampen og kampen bar preg at et høyt tempo og mange mål. Etter 10 minutter var stillingen 7-4 til Hjemmelaget og lenger ut i omgangen økte Gjerpen ledelsen. Anført av en strålende Ingvild B. Westersjø gikk Gjerpen til pause med ledelse på stillingen 17-14.

Andre omgang startet også forrykende hvor Levanger prøvde å minske avstanden opp til Gjerpen. Starten av omgangen ble preget av høyt tempo som førte til vanskelige valg fra begge lag, og avstanden ble for Gjerpens del holdt intakt. Derimot falt Levangers kvalitet utover i omgangen, mens Gjerpen økte forspranget.

Nå møter Gjerpen Tertnes i kvalifiseringen.