Går det mot sesongslutt? – Norsk Topphåndball

Går det mot sesongslutt?

3.sluttspillfinale mellom Elverum og ØIF Arendal, i Terningen Arena onsdag 08.juni kl 19:15

Også kamp nummer to ble en spennende affære og det ble mye tripping ytterst på stolen gjennom 60 minutter.

Selv om Elverum var i føringen store deler av kampen så kom de ikke lett til det. Og allerede etter fire minutter ble det rødt kort til Elverums Endre Langaas, det skjedde på omtrent samme tid som ØIF Arendal utlignet til 2-2.

Videre utover i kampen reiste Elverum ifra og ØIF Arendal jobbet seg opp i ryggen igjen. Med knappe syv minutter til pause fikk de 2.123 tilskuerne i Sparebanken Sør Amfi se at hjemmelaget reduserte til 13-14.

Nærmere kom de ikke i den omgangen og da lagene gikk til pause ledet Elverum med tre mål, 19-16. På de samme siste syv minuttene av første omgang ble det scoret totalt åtte må,  og det var til tider så opphetet stemning ute på banen at spillere måtte skilles og en fra hvert lag fikk litt ekstra hvile før pause.

Elverum kickstartet andre omgang og før de fleste fikk sukk for seg var ledelsen økt til 24-16. Og først etter ytterligere ett minutt eller to fikk ØIF Arendal inn sin første scoring etter hvilen. For å vere helt nøyaktig var det da spilt 7 ½ minutt.

Arendal gav på ingen måte ved dørene og ved halvspilt andre omgang fikk Kristian Rammel direkte rødt kort, marsjordre og måtte dermed se resten av kampen fra tribunen.

Elverum fikk ta med seg begge poengene hjem og leder før onsdagens kamp 2-0 i kamper. Det sies at «alle gode ting er tre, og på det fjerde skal det skje» – så nå spørs det, tar Elverum kamp nummer tre eller får ØIF Arendal en fjerde mulighet?

Tidlig i dag var det solgt over 1.800 billetter i Terningen så her er det bare å gripe muligheten. Ellers så sender TV2sport2 kampen med start kl 19:15, og som vanlig er handball.no/live tilstede i hallen og rapporterer alt som skjer ute på banen.