Fyllingen fikk det tøft i Ålgård – Norsk Topphåndball

Fyllingen fikk det tøft i Ålgård

Ingen god dag på jobben

Det ble ingen god bortekamp for Fyllingen Jentene i bortemøte med Ålgård. Et skade- og sykdomsplaget lag kom aldri helt i gang i denne kampen.
Men laget ledet 5-3 i starten, tross mye bomskudd.
På dette tidspunktet tråkket Benedikte over og skadet ankelen, og måtte dermed ut og forlot hallen på krykker. Benedikte hadde stått strålende frem til skaden, og var veldig delaktig i ledelsen.
Marthe kom da inn i målet, og gjorde en god figur i målet bak et svært rufsete forsvar.
3-5 ledelse til Fyllingen ble til 12-8 til pause for Ålgård. 2. omgang ble ikke noe bedre, og fortsatte i samme sporet dessverre.
Ålgård vinner kampen 30-20, og er klart bedre enn Fyllingen jentene i alle spillets faser.
Martine Knutsen (bildet) hadde god uttelling på skuddene sine, og ble kåret til Fyllingens beste spiller i kampen etter fem mål på fem forsøk.