Arkivfoto: Einar Kvalheim

Forvent tøffe tak i de to play-off kampene på damesiden onsdag kveld

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
4. mai 2022

Aker Topphåndball – Tertnes Håndball Elite i Ullern Flerbrukshall kl 18:00

Etter en kamp står Tertnes med ett poeng, som er det samme som Aker hadde med seg inn i play-offen. Når de i tillegg tok begge poengene i bortekampen mot Larvik, så ligger Oslo-laget godt an med tanke på REMA 1000-liga spill neste sesong. 

Tertnes sin første kamp mot Larvik endte uavgjort etter at Larvik utlignet i siste sekund. Tertnes sier selv etter kampen at «vi skulle VELDIG gjerne hatt 2 poeng i denne kampen, og vi er selvsagt skuffet over at det ikke holder helt inn. Likevel må vi glede oss over mye bra spill, og 1 er bedre enn 0 poeng».

Tertnes og Aker vant hver sin kamp mot hverandre i REMA 1000-ligaen. Og vi kan vel si det slik at ingen av lagene gjorde det spesielt godt på bortebane. Men nå er det ny kamp og nye muligheter og billetter til kampen finner du i Aker sine systemer. Direktesport.no (med abonnement) er et alternativ om du ikke kommer deg i hallen. Det samme er handball.no/live.

Gjerpen HK Skien – Haslum Bærum Damer i Skienshallen kl 19:30

Begge har spilt hver sin kamp mot Levanger, Gjerpen berget uavgjort i siste sekund mens Haslum vant med minst mulig margin. Det betyr at Gjerpen og Haslum begge står med 3 poeng før onsdagens kamp. Likt i poeng da Gjerpen hadde med seg to poeng inn i play-off mot Haslums ene.

I serie-oppgjørene mellom de to ble det en seier til hvert av lagene, på bortebane. Haslum var ett av to lag som slo Gjerpen denne sesongen. Og da sesongen var over var det seks poeng som skilte på tabellen, med Gjerpen som nummer to og Haslum som nummer tre.  

Om du ikke har andre planer så ta turen til Skineshallen onsdag kveld. Vi tror det blir både fart, spenning, armer og bein – kort sagt så er alle ingredienser for en topp kamp til stede. Billettene finner du i Gjerpen sine systemer. Samtidig er Direktesport.no (krever abonnement) og handball.no/live sine folk er i hallen og rapporterer fortløpende det som skjer på banen.

God kamp!