Forberedt på at Sola trøkker til: – Tenker selvfølgelig mest på oss sjøl

Tekst: Gro Synstyad/Storhamar
Foto: Stian Bye Høgsveen

17. mai 2022

Storhamar er i sluttspillfinalen med seier over Sola onsdag. Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen tror på tøffere motstand enn da lagene møttes for en uke siden.

Storhamar vant 37-27 i den første sluttspillsemifinalen (best av tre kamper) som ble spilt i Boligpartner Arena foran 907 tilskuere sist onsdag. 18. mai møtes lagene igjen i Åsenhallen. Kenneth Gabrielsen tipper Sola viser seg fra en helt annen side da.

KANONKAMP: Storhamar-keeper Eli Marie Raasok leverte en solid forestilling mot Sola. Her fortviler Camilla Herrem etter å ha bommet.

Les også: Trening kl. 08 17. mai: – Vi trener dagen før kamp, uansett hvilken dag det er

– Da vi møtte Sola i den første semifinalekampen, var det et Sola-lag som var litt på felgen. De mangla et par sentrale spillere i midtforsvaret sitt. Disse er nok med på onsdag og kan gjøre en forskjell. Samtidig er jeg litt overraska over at Sola ikke spilte på de systemene de har lyktes med den siste perioden og mot oss tidligere. Dette regner jeg med å se mer av onsdag. Motspillet deres mot vårt angrepsspill var heller ikke helt slik vi hadde forutsett oss, sier Kenneth Gabrielsen.

GODT FORBEREDT: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen tror Sola stepper kraftig opp fra sist lagene møttes.

Les også: Selma (14) hadde drømmeuke på jobb hos Storhamar-spillerne: Én ting overrasket henne

Storhamar har trent godt de siste dagene og reiser til Sola onsdag formiddag.

– Vi er godt forberedt på det meste. Forhåpentlig blir det en fullsatt Åsenhall. Jeg håper på en skikkelig semifinale med et vanvittig trøkk, slik det skal være i sluttspillet. Sola er et veldig godt håndballag som har en del å spille på. Men vi tenker selvfølgelig mest på oss sjøl og hvordan vi skal prestere best mulig i semifinalen, sier Storhamar-treneren.