For en festkveld!

Tekst: Storhamar

Vi er i semifinale!

Takk til dere som møtte opp i BoligPartner, jeg tror dere koste dere. Til dere som ikke tok turen, ikke lur på om dere skal komme, neste gang dere lurer. Jentene var så fulle av energi, at det lyste av dem på oppvarmingen. Magnus trengte ikke si mye for å fyre dem opp, her var det bare å gå ut og prestere.

Og for en start vi fikk! Mia Svele åpnet ballet med en kanon i første angrepet. Mia har vi jobbet litt med i forhold til å tørre å skyte mer, da hun har ett fantastisk skudd. Guro sine ord på siste treningen kan nok ha vært med på å få henne til å tørre det. «Skyt mer Mia» (det enkle er ofte det beste). Godt å se unge spillere som tør. Neste mål er det Kristin Venn som løper inn. Godt å ha ekspressen tilbake. Vi er heldige som har henne i klubben og vi er heldige som har så gode vikarer som det Linn og Anna er og har vært, med Kristin ute. (Linn som er bakspiller har til og med fått en banens beste pris, som kant) Hovden var frisk igjen og løp inn mål på andre kanten, samtidig som Ellen var ett konstant uromoment inne på linja. Tonje og Guro var veldig gode på sidebackene sine og gjorde kvelden vanskelig for jentene fra Bergen.

Tross all skryten, så slipper vi også inn 14 mål i første omgang. Dette er på tross av at vi faktisk har endel gode forsvarsaksjoner og at Stine blir banens beste. (fullt fortjent) Dette viser at det var en kamp med stort tempo og mange skudd. (jeg fikk rett, da jeg på VIP’n før kamp sa at jeg fryktet mye mål) Heldigvis sa jeg også at jeg følte meg veldig trygg på jentene. De små endringene til Magnus har sett bedre og bedre ut på trening og den siste økten før kamp, var denne gangen fryktelig god.

Den andre omgangen fortsatte i samme stil, med to lag som løper mye og setter press på hverandre. Heldigvis var jentene våre bedre i det meste i kveld og vinner tilslutt komfortabelt! Stor skryt til Tertnes som aldri gir seg og prøver masse forskjellig, selv når de er 7-8-9 mål bak oss. Dette må ha vært en virkelig publikumsvennlig håndballkamp!

Jentene er ett steg nærmere Spektrum! 
Vi venter spent på trekningen, Fredag kveld kl. 19:00.

PS: kjøp billett til Vipers kampen på søndag da vel? Fortsatt ledig i appen.

Hilsen fra Espen

Foto: Stian Bye Høgsveen