Fold St.Hallvard ser fremover – Norsk Topphåndball

Fold St.Hallvard ser fremover

Det ble ingen god opplevelse i Trondheim onsdag kveld, til det var topplaget Kolstad for suverene. Med 8 – 0 etter 8 minutters spill, var vel kampen i realiteten avgjort.

Kampen startet på verst tenkelig sett for Fold-gutta, dårlige avslutninger og tekniske feil, gjorde at vi ble liggende 8 mål bak etter bare 8 minutter. Resten av omgangen fortsatte som starten, vi brenner for mange sjanser og Kolstad kan løpe inn ball etter ball. Til pause stod det hele 21 – 7 til hjemmelaget fra Trondheim. Andre omgangen taper vi til slutt med kun ett mål, noe som gjør at det hele ender 37 – 22.

Nå er det bare for gutta å gjøre som etter kampen borte mot Halden, riste av seg skuffelsen og de tekniske feilene og brette opp ermene til neste motstander, Nærbø, som kommer til Reistad allerede lørdag. Her er det bare å komme i rett modus, og vise at vi vil og at vi kan. Nå må det virkelig bli blødd for drakten, vi trenger poeng og det fort!!

Hjelp gutta lørdag, ta turen til Reistad Arena kl. 16.00!! En vinn – vinn situasjon, du får kommet deg unna julestresset for en liten stund og gutta får støtte fra tribunen.