Fold HK åpnet poengkontoen – Norsk Topphåndball

Fold HK åpnet poengkontoen

Fra Fold HK sin Facebook side har vi sakset innlegget om uavgjordt kampen mot Falk Horten sist søndag.

«Gårsdagens hjemmekamp mot Falk Horten, skulle være kampen der gutta «reiste kjerringa» etter 5 måls tapet i Bergen i midtuken. Og det startet så bra, gutta spilte til tider Falk til vanvidd og etter halvspilt første omgang hadde Johnny Jensen og Falk allerede benyttet to timeouter.

Fold ledet på ett tidspunkt med 7 mål og det kunne se ut som at dette gikk mot storseier. Midtveis i andre omgang ble spillet stoppet noen minutter, grunnet at kamp lyset i hallen gikk. Og det kunne nesten virke som det gikk en sikring i gutta også.

Falk malte seg mer og mer inn i kampen, og da Fold bommer, drøye minuttet før slutt og Falk får 7 meter kast med 4 sekunder igjen på klokka, ender oppgjøret 32 -32.

Dermed tar Fold sitt første poeng i årets serie, mens Falk fortsatt er ubeseiret. Nå venter en tøff bortekamp mot gamletrener Hedin og hans Nøtterøy, 8. dels finale mot Drammen i Drammenshallen, før nyopprykkede Herulf Moss, kommer på besøk i Rykkinnhallen, søndag 11. oktober».