Flint tok sin første seier på 3 mnd og Byåsen vant thrillerkamp mot Oppsal – Norsk Topphåndball

Flint tok sin første seier på 3 mnd og Byåsen vant thrillerkamp mot Oppsal

Etter runden REMA 1000-ligaen kvinner søndag 17. januar 2021.

RÆLINGEN – FANA  30-36  (14-18)

En kamp med høyt tempo og mange scoringer!  Hjemmelaget var gode og ledet kampen 12-11 da åtte minutter gjenstod av første omgang.  Så kom Bergenslaget for fullt og kjørte etter i enhver situasjon og dro ifra til en 6-målsseier. Fana er nå á poeng med byrival Tertnes, som ligger på fjerdeplass.  Rælingen spiller en kjempekamp, men dessverre for de er Fana enda et hakk hvassere i dag og er virkelig i kjempeslag for tiden.

Mestscorende for Rælingen:  Rikke Arnesen 7, Anniken Wollik 7, Carina Berg 4, Emma Holtet 4.

Fana:  Celine Solstad 9, Maren Gabrielsen 6, Sofie Vinde Norum 4, Oda Lunne Mastad 4, Christine Karlsen Alver 5.

BB:  Rikke Arnesen (Rælingen) og Celine Solstad (Fana).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

FLINT – FREDRIKSTAD  29-24  (12-16)

Flint tok sin første seier på over 3 måneder, og det etter en overbevisende andreomgang hvor de snur kampen totalt etter å ha ligget under med fire mål til pause.  Fredrikstad scoret ikke de siste åtte minuttene og Flint økte fra 25-24 til sluttresultat 29-24.  Denne seieren bringer Flint opp på 9 poeng, like mange poeng som Fredrikstad, som ligger på den siste sluttspillplassen.

Mestscorende for Flint:  Andrea Varvin Fredriksen 9, Mari Finstad Bergum 8, Synne Fossheim 5, Malin Lundemo 3.

Fredrikstad:  Maja Muri 8, Thale Rushfeldt Deila 7, Ida Marie Syversen Kallhovd 5.

BB:  Malin Lundemo (Flint) og Thale Rushfeldt Deila (Fredrikstad).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

BYÅSEN – OPPSAL  25-24  (13-14)

For et vanvittig spennende oppgjør!  En kamp som avgjøres av hjemmelagets Marie Rokkones Hansen som setter inn seiersgoalen da 22 sekunder gjenstår av kampen.  Byåsen startet best og ledet 5-1, men Oppsal kom umiddelbart tilbake. Lagene fulgte hverandre tett hele veien, med uavgjort resultat eller et av lagene et mål foran.  Da tre minutter gjenstod, ledet Byåsen 24-22.  Oppsal kom igjen opp på uavgjort, men så satte altså LK00-spiller Rokkones Hansen spikeren i kista med sin femte scoring for kvelden.

Mestscorende for Byåsen:  Andrea Holm Aune 6, Marie Rokkones Hansen 5, Kristin Loraas Eiriksson 4, Anna Huse 4, Dina Klungtveit Olufsen 3.

Oppsal:  Frida Rønning 5, Lina Marie Jensen 4, Emma Skinnehaugen 4, Mille Porsmyr 3, Sofie Fynbo Larsen 3, Kristin Halvorsen 3

BB:  Andrea Holm Aune (Byåsen) og Frida Rønning (Oppsal).