Flint klare for 4. runde i NM – Norsk Topphåndball

Flint klare for 4. runde i NM

Det ble seier på bortebane med sifrene 21-29. Det å spille mot et tredjedivisjonslag skal være enkelt på papiret for et eliteserielag. Et topp motivert HK Rygge ville gjøre det vanskelig for Flint som ikke var helt på topp denne kvelden. Men det var allikevel flere ting å glede seg over for oss i sort og hvitt. Sofie Celius var «ordentlig» tilbake etter skade og satte ballen i mål 7 ganger. Elise Vedler har vært ute med skade en god stund og spilte sin første kamp på lenge. Hennes rutine betyr mye for laget. Det at hun i tillegg puttet 2 ganger var befriende. Kanskje aller mest for Elise.

I denne kampen ble våre mestspillende bakspillere spart. Dette er verdifullt for bredden i stallen. Det er en lang sesong og slike disponeringer kan bli betydningsfulle. Charlotte Iversen og Sanne Hagen stod over denne kampen.

Vi gikk til pause på stillingen 10-12. Da forventet mange at vi skulle reise ifra etter en peptalk i pausen. Det skjedde ikke og HK Rygge utlignet istedet til 12-12. En Cupbombe på gang ? 15 minutter i annen omgang var det forsatt spennende på stillingen 18-19. Men så reiste våre jenter fra og dro iland en komfortabel 29-21 seier.

Zarko uttaler etter kampen at han er fornøyd med seier og hvordan vi fikk disponert spillere ift belastning. Det å ha Elise Vedler og Sofie Celius ordentlig tilbake lover godt. Nå gjelder det å fortsette forberedelsene til søndagens kamp mot Fana.