Foto: Jon Forberg

Flere spennende kamper både i toppen og litt lenger ned i 1.divisjon

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
30. oktober 2021

30.oktober

Grane Arendal – Gjerpen HK Skien i Sør amfi kl 16:00

Gjerpen tar turen til Arendal med det som mål å lage større luke til lagene bak seg på tabellen. Foreløpig er det kun tabell-treer Volda som har tatt poeng fra serielederen i uavgjort oppgjøret for drøye to uker siden.  For en uke siden var det Levanger som måtte gi tapt for Gjerpen.

Grane Arendal ligger et stykke ned på tabellen, men de har bare spilt fire kamper til nå. De har ikke spilt kamp siden 02.oktober da Levanger var på besøk og tok med seg begge poengene hjem.

Kampen sendes på Direktesport.no fra kl 15:50 og billetter finer du i Grane Arendal «sine systemer».

31.oktober

Levanger – Randesund i Trønderhallen kl 14:45

Levanger får besøk av Randesund denne søndagen. Det er et bortelag som foreløpig står uten poeng i årets serie. For en liten uke siden var det Volda som tok med seg begge poengene hjem til Sunnmøre.

Levanger inntatt midten av tabellen med seks poeng etter fem kamper. Det har vært en grei start selv om de forrige runde måtte gi tapt for serielederen.

Følg med på hjemmelaget sider for biletter eller se kampen på Direktesport.no

Fjellhammer – Ålgård i Lørenskoghallen kl 15:30

To gode naboer (?) på tabellen møtes i Lørenskoghallen midt i Halloween feiringen. Fjellhammer har både ett poeng og en kamp mer en gjestene fra Ålgård.

Ålgård kommer et uavgjort oppgjør moe Nordstrand mens Fjellhammer i forrige runde måtte gi tapt for nettopp Nordstrand.

Kampen sendes på Direktesport.no fra kl 15:20 og billetter finer du i Fjellhammer «sine systemer».

Reistad – Nordstrand i Reistad Arena kl 15:30

Det er ikke lange reisen for Nordstrand denne søndag ettermiddagen når de jakter to nye poeng og en mulig kvalifiseringsplass. Etter fem kamper er fasiten tre – en – en og syv poeng. Forrige runde var det Fjellhammer som ble slått med to mål.

Der Nordstrand spiller for kvalifisering for opprykk spiller Reistad for sikker plass i 1.divisjon. Det er bare fire poeng som skiller de to lagene så det er tett mellom lagene under serielederen. Forrige uke var Reistad i Bærum der de måtte la poengene vere igjen i Nadderud Arena.

Følg med på hjemmelaget sider for både biletter og ev streaming av kampen

Volda – Haslum Bærum i Volda Campus Sparebank 1 Arena

Skal Volda henge med i kampen om opprykk er Haslum Bærum ett av lagene de må slå. Pr i dag ligger de to på tredje (Volda) og andre plass på tabellen. Med like mange kamper, men der Haslum har bokført fire seirer og ett tap og åtte poeng, står Volda uten tap, men med to seirer og tre uavgjorte kamper. Og syv poeng.

Kampen sendes på Direktesport.no fra kl 17:20 og billettene finner du i Volda sine systemer.