Klart for den første DM-finalen mellom Aalborg og BSH

Av: Norsk Topphåndball
2. juni 2021


I kveld klokken 20.30 er det klart for den første DM-finalen når Aalborg tar i mot Bjerringbro-Silkeborg i Jylland Bank Arena.

På Aalborg spiller Sebastian Barthold (tidl. Haslum) Lukas Sandell (tidligere Elverum). Og på Bjerringbro-Silkeborg finner vi Aksel Horgen (tidl. Haslum, Drammen) og August Båskar Pedersen (tidl. Haslum, Arendal). Sistnevnte skal neste sesong spille i REMA 1000-ligaen for Drammen Håndballklubb.

Aalborg favoritter; – Bjerringbro-Silkeborg tar rollen som underdog
I BSH-leiren har man stor respekt for de resultatene Aalborg har levert det siste året. Og selv om BSH to ganger har vunnet over Aalborg i ligaen, så er Aalborg favoritter, sier BSH-direktør Jesper Schou (kilde TV2Sport DK)

Hvis du ser på papiret, kan du si at vi er små favoritter, men det spiller ingen rolle i det hele tatt. Det handler om hvem som presterer på banen, og det handler om å være best på dagen, sier Aalborgs direktør Jan Larsen. (kilde TV2Sport DK)

2700 tilskuere på tribunen
I Danmark er det nå åpnet for tilskuere og det vil være cirka 2700 tilskuere på tribunen i en utsolgt Jyllands Bank Arena.

Finalen blåses i gang onsdag kveld klokken 20.30. Returkampen spilles i Silkeborg på tirsdag i neste uke. Ender kampene med en seier til hvert av lagene eller to uavgjorte, må finalen avgjøres i en tredje og avgjørende kamp.

TTH Holstebro og GOG med Stig-Tore Moen Nielsen på laget (spiller i Elverum neste sesong) spiller om bronsemedalje, og første kamp i Gudme starter kl. 18.30 i kveld.

ANNONSE: