Flere jevne oppgjør i mennenes REMA 1000-liga søndag kveld – Norsk Topphåndball

Flere jevne oppgjør i mennenes REMA 1000-liga søndag kveld

FyllingenBergen – ØIF Arendal Elite 30-29 (16-16)

Gjestene fra lenger sør i landet tok ledelsen samtidig som de ikke slapp hjemmelaget til. Først etter fire minutter kom FyllingenBergen på skuddhold og utlignet til 1-1. Hjemmelaget holdt seg foran gjestene med både to og tre mål til det gjenstod omtrent åtte minutter av omgangen. Da utlignet ØIF Arendal til 11-11 og etter fem mål i tillegg til begge lag stod det 16-16 til pause.

Knappe ti minutter ut i andre omgang valgte FyllingenBergen å ta time-out. Fredrik Ruud var rimelig klar i talen, de skulle snu ØIF Arendals ledelse (18-21). Og hjemmelaget tok seg inn igjen i kampen og 20-24 ble til 25-26 med knappe åtte minutter igjen. Da så FyllingenBergen utlignet til 26-26 tok ØIF Arendal time-out. Og to minutter før full tid gikk FyllingenBergen opp i ledelsen igjen, og på nytt tok ØIF Arendal time-out. Oppgjøret endte med knappest mulig seier til FyllingenBergen med 30-29.

Haslum HK – Runar Sandefjord 27-26 (14-17)

Andre omgang var ikke gammel før bortelaget hadde to utvisninger på en gang, men ledelse 17-18. Før Haslum utlignet til 18-18 etter knappe fem minutters spill. Selv om det haglet med utvisninger så tok Runar Sandefjord igjen over ledelsen i kampen. Men kun med ett og to mål. Og med knappe ti minutter igjen utlignet Haslum og det stod 24-24. Med to minutter igjen var det fremdeles likt – før det hele til slutt ender med Haslum seier 27-26.

Nærbø – Viking Håndball 32-24 (17-11)

Nærbø gikk rett i tet, og der holdt de seg gjennom hele omgangen. Stillingen til pause var 17-11, etter en omgang med et par gule kort og et par utvisninger. Naboene behandlet hverandre pent kan du si.

Men det var i første omgang. Allerede før det var spilt fire minutter av 2.omgang hadde Viking to utvisninger på blokka, og omtrent på samme tid. Og Nærbø hadde økt til 21-11. Hjemmelaget hadde imidlertid full kontroll på kampen, og det hele endte med hjemmeseier 32-24.

Bækkelaget Håndball Elite – Fjellhammer 32-28 (14-13)

Fjellhammer spilte nok en gang gjevnt med de «gamle traverne» i REMA 1000-ligaen. De lot seg på ingen måte plukke på nesen av «de store». Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele første omgang. Og til pause ledet Bækkelaget med ett fattig mål.

Andre omgang var bortimot halvspilt, og hjemmelaget hadde fått en luke på to mål (23-21). Men Fjellhammer kom tilbake, og seks minutter før full tid var det igjen likt, 26-26. Mot slutten av kampen hadde Bækkelaget nok en gang fått luke på to mål, nå med ett minutt igjen å spille. Da hjemmelaget la på til 32-28 var løpet kjørt for Fjellhammer, og kampen stoppet på 32-28.