Fjellhammer tok sine to første poeng! – Norsk Topphåndball

Fjellhammer tok sine to første poeng!

Etter tre tøffe kamper til å starte sesongen satt endelig sesongen første 2-poenger!

Gutta var ekstremt klare for å gi alt i gårsdagens kamp mot Haslum, og det var synlig på banen.

Startet dårlig

De startet dårlig og Haslum gikk opp i en 3-0 ledelse. Dette var det gutta trengte for å våkne! De jobbet oss fort inn i kampen igjen og etter 7 minutter hadde de utlignet til 4-4. En ruskete start med tekniske feil og ikke god uttelling i forsvar gjorde at Haslum fortsatt hadde et godt grep om kampen. Utover omgangen stod Fjellhammer bedre i forsvar, mens Loke Peter Brasen i målet virkelig våknet til liv. Etter 24 minutter sendte Arian Olsen Grønskei de grønnkledde i ledelsen for første gang i kampen. Dette var en ledelse de aldri skulle gi slipp på. Pauseresultat 15-13.

Strålende 2. omgang

I motsetningen til 1.omgang startet 2.omgang strålende! Loke fortsatte med å stenge buret, mens i angrep spilte Fjellhammer godt og satte ballen i mål. 13 minutter ut i omgangen hadde Haslum satt ballen i mål 3 ganger, mens de grønnkledde hadde gjort det samme 8 ganger. De siste 15 minuttene av kampen fortsatte i samme spor. Fjellhammer hadde god kontroll og vekslet med Haslum om å score. Haslum kom aldri noen nærmere enn 5 mål. Gutta behold roen hele veien og leverte en god 2.omgang som resulterte i en solid 31-24 seier!

Endelig satt sesongens første 2-poenger! Vi leverte en solid kamp hvor det er mye å ta med seg videre til neste kamp. Loke Peter Brasen ble kåret til Fjellhammers beste spiller etter en fantastisk kamp i målet!

Neste kamp er allerede på søndag mot Runar i Lørenskoghallen. Dette kommer til å bli en tøff kamp mot et Runar som er ubeseiret så langt.

Til søndagens kamp har vi et høstferietilbud til alle Fjellhammerspillere. Har dere på dere en grønn genser kommer dere gratis inn til søndagens kamp. Alle andre finner billetter i appen. Vi håper å se mange av dere i hallen på søndag!