Fjellhammer med nok en seier, denne gangen mot ØIF Arenadal – Norsk Topphåndball

Fjellhammer med nok en seier, denne gangen mot ØIF Arenadal

Fjellhammer gjør en strålende kamp og tar med seg 2 poeng hjem til Lørenskog.

Vi starter kampen dårlig, og sliter fremover i banen. Det går 6 minutter før Alfred Timmo setter vår første ball i nettet. Etter 9 minutter spill leder ØIF 4-1. Så setter vi to kjappe reduseringer og henger godt med i kampen. Loke står strålende i målet og gjør flere gode redninger. Vi holder oss til kampplanen og til pause er stillingen 15-13 til ØIF.

Vi starter 2.omgang på en god måte. ØIF endrer til 5-1 forsvar, men våre unge gutter løser dette på en god måte. 7 minutter ut i 2.omgang skyter Herman Schultz inn 19-18 ledelse til oss. Her ifra og ut ble det en jevn affære. Det svinger frem og tilbake med hvilket lag som er i ledelsen. Det er ingen lag som får ett forsprang når vi går inn i de siste minuttene. Når vi var i Arendal i fjor rotet vi bort seieren i de siste minuttene. Det skulle ikke skje denne gangen! Gutta holder hodene kaldt og når ØIF får rødt kort med 2 minutter igjen av kampen utnytter vi det på en fantastisk måte. Loke redder en 7-meter når det er 1 minutt igjen og Anton Karlsson setter den avgjørende ballen i mål. Vi vinner til slutt fullt fortjent 31-29.