Foto: Jon Forberg

Fire kamper på seks timer om du vil

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
24. oktober 2021

Randesund -Volda i Sukkevann Idrettshall kl 13:00

Etter fire kamper står gjestene fra Sunnmøre uten tap, men (det er alltid et men …) de har likevel ikke full poengpott. Som et resultat av en seier og tre uavgjorte kamper har de likevel en grei poengsamling på en ellers tett tabell. Nå sist var det serieleder Gjerpen som for første gang i sesongen måtte avgi poeng etter 25-25 i Volda Campus sparebank 1 Arena.

Randesund har så langt slitt med scoringsformen og ligger pr i dag nederst på tabellen uten poeng. Men det er tett oppover på tabellen og det er bare fem poeng opp til dagens motstander Volda som ligger på femte plass. Og kun tre poeng opp til Reistad som var motstander i forrige runde.

Billetter til hallen finner du appen til Randsund eller om du vil følge med på Volda så ser du kampen på HandballTV.com

Nordstrand – Fjellhammer i Nordstrand Arena kl 15:00

«To gode naboer» møtes til, ja nettopp, søndagens nabo-oppgjør. På tabellen finner du hjemmelaget på plassen over bortelaget, og med ett poeng mer med en kamp mindre spilt.

Ser vi bort ifra cup-tapet for REMA 1000-liga laget Tertnes så har Nordstrand kun avgitt ett poeng siden åpningskampen mot Gjerpen tidlig i september. Og det var i 28-28 oppgjøret mot Ålgård forrige runde.

Fjellhammer vant en og så tapte de to, deretter var det seier før de i forrige runde måtte gi tapt for Haslum Bærum. Fjorårets oppgjør mellom de to endte med klar seier til kveldens hjemmelag.

Billetter finner du via Nordstrand sine sider eller du kan se kampen via Direktesport.no

Gjerpen HK Skien – Levanger i Skienshallen kl 16:00

Den suverene serielederen tar imot laget på fjerde plass, Levanger. Da Gjerpen reiste hjem fra Volda etter forrige runde var det etter å av avgitt sesongens første poeng. Kampen på Sunnmøre endte 25-25.

Levanger kommer etter i full fart etter, og i likhet med Gjerpen har også Levanger spilt uavgjort mot Volda. I motsetning til Gjerpen som har fem kamper så har Levanger bare spilt fire kamper til nå.

Fjorårets oppgjør endte med tre måls seier til hjemmelaget. Og med ett hjemmelag som har målsetning om opprykk blir det helt sikkert både fart og spenning i Skienshallen søndag ettermiddag.

Gjerpen inviterer til gratis kamp denne søndagen. For en eventuel streaming av kampen, følg med på hjemmelaget sine sider.

Haslum Bærum Damer – Reistad i Nadderud Arena kl 18:00

Med seier søndag kveld vil hjemmelaget klatre opp på sølvplass på tabellen. De har så langt kun tapt poeng til Nordstrand tidlig i sesongen. Forrige runde var det Fjellhammer som ikke fikk beholde poengene på hjemmebane.

Reistad har spilt seg til en plass i nederste halvdel av tabellen, men det er kun målforskjellen som gjør at de ligger under nedrykks-streken og ikke over. Og med tett mellom lagene og fremdeles langt igjen til serieavslutning er det ingen ting som er avgjort ennå.

Er du bortesupporter og ikke kan vere i hallen finner du kampen på Direktesport.no. Men kampen er helt sikkert best i hallen og opplysninger om billettene finner du via hjemmelagets sider