Foto: THW Kiel og Veszprém Montasje: NTH

FINAL4 semifinale; Tre nordmenn kjemper om en plass i finalen

Av: Norsk Topphåndball
28. desember 2020

I kveld er det duket for semifinale i EHF Champions League mellom THW Kiel og Veszprém! Tre nordmenn skal kjempe om en plass i finalen!

Mens Kiel håper på sin syvende EHF Champions League-finale i historien, håper Veszprém og endelig kunne komme seg til finalen og vinne trofeet.

Blir det Sander Sagosen og Harald Reinkind (Kiel) eller Kent Robin Tønnesen (Veszprém) som stikker av med finalebilletten?

Veszprém sin keeper Vladimir Cupara er offensiv før møtet med Sander Sagosen og Kiel…

– Jeg har en fantastisk følelse og vi er i god form nå. Vi føler ikke på et stort press, men det er selvsagt litt press. Vi har aldri vunnet Champions League, så hver spiller drømmer om å vinne turneringen i år.

THW Kiel keeper og lagkaptein Niklas Landin sier de skal gjøre alt i finalen, og at det er kun dette som de ønsker å prioritere nå…

– Vi er klare for Køln, vi har kun dette i tankene nå, Final 4. Vi skal ut å angripe to ganger på to dager, selv om vi vet at vi ikke er favorittene i år. Men i de siste utgavene så har aldri favoritten vunnet, så det kan være en fordel for oss.

Les mer på EHF sine sider her

Få med deg THW Kiel – Veszprém på V Sport 1 eller Viaplay kl. 20.30!
Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Challenge-TettPa-web-1024x572.png