Fanny Skindlo klar for Tertnesjentene

Tekst: Tertnes
Foto: Grane Arendal, Luis Neves

28. mars 2021

Det er nå klart at ungdomslandslagsspiller Fanny Skindlo fra 1. divisjonsklubben Grane Arendal blir Tertnes-spiller fra kommende sesong.

Fanny har akkurat fylt 19 år, men likevel har hun i flere sesonger vært en sentral spiller for Grane Arendal.  Hun spilte på klubbens A-lag allerede som 16-åring, og på 10 kamper i årets 1. divisjon har hun scoret 48 mål.

Det var mange klubber som har ønsket stortalentets signatur foran neste sesong, men Fanny valgte Tertnes. Hun sier dette om beslutningen:

Jeg valgte Tertnes fordi jeg tror det er det riktige steget for meg å ta med tanke på egen utvikling. Jeg er godt kjent med Tore gjennom aldersbestemt landslag og jeg har fått inntrykk av at Tertnes er en supefin klubb å spille i, så dette gleder jeg meg veldig til.

Jeg håper og tror at jeg kan ta noen ny steg individuelt, i tillegg til at jeg ønsker å bidra til laget med det jeg kan, både på og utenfor banen. Jeg ser også frem til å utfordre meg selv enda mer ved å ta steget opp i eliteserien.

Videre forteller hun:

-Jeg har kjæreste i Bergen, så jeg har blitt litt kjent med byen. Jeg ser veldig frem til å flytte dit, selv om det nok vil bli litt utfordrende å bo for seg selv for første gang. Jeg gleder meg likevel masse til å bli kjent med jentene, og alle rundt laget.

Om Fanny sier Tore Johannessen:

-Fanny er en spennende bakspiller med gode playmakerkvaliteter. Hun er en sentral spiller på ungdomslandslaget, der hun også er med i kapteinsteamet. Hun er en spiller med stort potensiale og vi ser frem til at hun skal utvikle seg videre her hos oss.

Tertnes gleder oss til å bli kjent med Fanny, og har tro på at dette er en spiller de vil ha stor glede av de kommende sesongene.Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Følg-oss-på-Instagram.png