Etterlengtet triumf for Fjellhammer i kveld! – Norsk Topphåndball

Etterlengtet triumf for Fjellhammer i kveld!

Etter runden 1. divisjon kvinner onsdag 6. januar 2021.

FJELLHAMMER – ÅLGÅRD  28-21  (14-12)

En fantastisk start på 2021 for de grønnkledde fra Lørenskog.  Etter en høst med dårlig uttelling imponerte Fjellhammer med 7-målsseier over Ålgård.  Mie Elen Rakstad får masse tillit av ny-trener Tom Fokstuen og svarte med å hamre inn fire baller i innledningen på kampen.  Hjemmelaget ledet 14-10, men Ålgård kom tilbake og stillingen var 15-16 etter ni minutter i andre omgang.  Det var siste gang bortelaget hadde føringen, for resten av kampen tilhørte hjemmelaget.  Fjellhammer klatret bort fra bunnplasseringen med denne seieren, men må fortsette å imponere fremover for å kunne beholde plassen i 1. divisjon.

Mestscorende for Fjellhammer:  Henriette Jack Larsen 6, Helene Gabrielsen 5, Mie Elen Rakstad 4, Christina Glasø 4, Celine Svendsen 3, Lene Petterson Heiberg 3.

Ålgård:  Angunn Gudmestad 7, Emma Ruth Mesaros Lode 4, Maren Langø 3.

BB:  Christina Glasø (Fjellhammer) og Angunn Gudmestad (Ålgård).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

CHARLOTTENLUND – BÆRUM  26-22 (12-11)

Charlottenlund er virkelig leie å slå CSK Varmbo arena og påførte Bærum sitt andre tap på rad.  Bærum er uten Thea Karlshaugen Pettersen og Vilde Evensen og erstatterne trenger litt tid på å ta det ansvaret som kreves for å holde seg i toppen av 1. divisjon.  Kampen var uhyre spennende og jevn.  Bærum var i ledelse 19-18 da seks minutter gjenstod. Men en vanvittig sluttspurt av CSK ga firemålsseier og en god start på det nye året.

Mestscorende for Charlottenlund:  Fride Lunne Mastad 7, Helene Lovise Wesche Rø 6, Ingeborg Rolseth Holt 5, Ine Sagosen 3.

Bærum:  Ane Røneid Rustad 6, Kathinka Garmann Løvstad 4, Marte Sirén Figenschau 3.

BB:  Ida Carlson (Charlottenlund) og Kathinka Garmann Løvstad (Bærum).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

RANDESUND – GJERPEN  20-25  (10-12)

Ny triumf for Gjerpen, som klatrer videre på tabellen.  Nå er Skienslaget på bronseplass og som de fremstår nå, bør de kunne kjempe om minst andreplassen og sikre kvalikplass.  Randesund består av mange unge talentfulle jenter og de tok respektløst tak i kampen og ledet 8-6 etter tjue minutter.  De hadde også uavgjort 15-15, før rutinen til Gjerpen kom til sin rett og de dro i fra sakte men sikkert og innkasserte en femmålsseier på Sørlandet i kveld.

Mestscorende for Randesund:  Ingvild Bersås Westersjø 7, Martine Kårigstad Andersen 5.

Gjerpen:  Sara Ashuri 6, Guro Lien Røneid 4, Maria Solheim 4, Oda Olsen 4, Dorthe Groa 3.

BB:  Ingvild Bersås Westersjø (Randesund) og Sara Ashuri (Gjerpen).

Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.