Etter runden 1. div onsdag 7. okt – Norsk Topphåndball

Etter runden 1. div onsdag 7. okt

LEVANGER – REISTAD  26-24  (13-13)

Det var lenge jevnt mellom de to nyopprykkede lagene.  Etter 25 minutter av kampen var Reistad foran med ett mål, mens det stod uavgjort til pause.  Hjemmelaget tok igjen initiativet i andre omgang og hadde flere strenger å spille på i angrepsspillet.  Levanger ledet 23-16 etter 21 minutter og hadde nærmest avgjort kampen da.  Reistad uten Sofie Celius greide ikke å straffe Levanger i sluttminuttene, som vant kampen med to mål.

Mestscorende for Levanger:  Maria Rekkebo 7, Runa Heimsjø Sand 4, Elisabeth Hammerstad 4, Silje Mari Berget 4, Åsa Grønning Almberg 3.

Reistad: Inge Venge Egeland 6, Sofia Shauri Dalsveen 6.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

FOLLO – ÅLGÅRD  24-23  (15-11)

Ålgård må føle på det etter ett-målstap i kveldens kamp, mens de måtte tåle uavgjort sist mot Volda, etter å ha ledet kampen i 59 minutter.  En forholdsvis jevn førsteomgang hvor hjemmelaget tok grep mot slutten av omgangen og var fire mål foran til pause.  Etter 20 minutter i andre omgang ledet Follo 21-16, som kan virke som en trygg ledelse.  Men Ålgårds entusiasme brakte de tilbake i kampen på stillingen 21-20.  Så dro Follo igjen i fra til 24-20, og selv med tre mål de siste to minuttene så holdt det altså ikke til poeng for bortelaget.  Follo sikret seg en ny to-poenger og er i rute til å ta den opprykksplassen.

Mestscorende for Follo:  Katarina Karlsen Ugland 6, Andrea Sandkvist Fossli 5, Tilde Alræk 4, Silje Alvestad 3.

Ålgård:  Margit Lidal 6, Maren Eriksen Langø 5, Angunn Gudmestad 4.