Foto: Ravn Foto

Et Flint-lag i medgang, blir det en ny seier over Aker?

Av: Trond Sørøy / Norsk Topphåndball


Flint Tønsberg slo Aker Topphåndball i cupen i fjor og har vunnet sine to siste kamper i NM og serie.  28-25 seieren over Fana var imponerende. 

Etter to seire i seriespillet har Aker gått på tre strake tap i serie og NM.  Reiser laget seg på lørdag eller er det Tønsberglaget som reiser hjem med nok en Akerskalp?


Lørdag 10. oktober

Ullern Flerbrukshall kl. 16.00

Kampen vises på Direktesport


AKER TOPPHÅNDBALL – FLINT TØNSBERG

Både Aker og Flint står med to seire hver i serien.  Flint har fått en boost med Zarko Pejovic som ny hovedtrener og spillerne fremstår med stor tro på egne ferdigheter.  Aker har unge spillere og opptrer ustabilt, men har de dagen og tempoet sitter kan de slå alle.

Kampen i kampen, gode venninner møtes til duell:
Karoline Lund (Aker) og Mari Finstad Bergum (Flint) har tidligere spilt i sammen på LK98 og i Larvik.  De bodde også i sammen ett år.

Mia Syverud (Aker) og Malin Lundemo (Flint) spilte tidligere i sammen både i Nit/Hak og Fjellhammer.

Kampens profiler:  Karoline Borg (Aker) og Malin Lundemo (Flint)


Olivia Lykke Nygaard (Aker):  – Forventningene mine til kampen er at Flint kommer med et sterkt lag som er klare til å kjempe fra start til slutt. De har vist seg som et lag som aldri gir seg og som sparker godt ifra. Mine forventninger for kampen er at vi skal jobbe for hver ball og kjempe for hverandre bak i forsvar. Vi skal ha satt et solid forsvar som det gjør vondt å møte fra start! Og så skal vi ha fart i ballen og bruke styrken vår i ankomst fasen og løpe etter Flint.

Celina Vatne (Flint):  – Vi ser virkelig frem mot kampen på lørdag. To lag som kan matche hverandre veldig bra. Aker er et godt lag, så det kommer til å bli en svært spennende kamp. Vi er klare for å gi alt! Hovedfokuset skal ligge på oss selv. Får vi til vårt spill både fremover og bakover, er jeg sikker på at vi tar to poeng med hjem til Tønsberg. Jeg tror nøkkelen vil være å stå sammen og jobbe for hverandre hele veien. Vinnerviljen skal på, både på banen og på benken.