Er det i kveld det skjer? – Norsk Topphåndball

Er det i kveld det skjer?

ØIF Arendal – Drammen i Sør Amfi kl 19:15kamp nummer fire i kampen om finalebiletten i sluttspillet

«Alle gode ting er tre», sier noen. Og da hender det at andre slenger på «og med det fjerde skal det skje». Er det det som skal skje i kveld?

Før kampen sist fredag ledet ØIF Arendal 2-0 i oppgjør, og spørsmålene var mange med tanke på om Drammen skulle greie å slå tilbake. Og med fasiten i hånd, kan vi si at det gjorde de.

Det startet bra for ØIF Arendal, men etter omtrent ni minutters spill fikk Drammen nok, de skrudde opp ett hakk og sakte, men sikkert nærmet de seg kamp nummer fire. Til pause stod det 19-16 og ved full tid var det blitt 38-30 til hjemmelaget.

Fra Drammen sin side sies det at «målvaktsspillet var hovednøkkelen til seieren i kveld. Vi fikk redningene, og vi spilte oss opp veldig i forsvar etter pause. Og selv om det gikk litt i bølger denne gangen også, så var vi oftest, og lengst oppe på bølgetoppene».

Viktor Norberg ble kampens store spiller da han banket inn 12 mål i den tredje semifinalen i sluttspillet.

På ØIF Arendals sider kan du lese at «det stemte ikke på fredag. Gutta kjempet og ville så gjerne, men ballen ville ikke i mål og forsvaret og keeper klarte ikke å forhindre scoringer fra DHK».

Det var fart og spenning, og høy temperatur i kamp nummer tre. Det blir neppe mye annerledes i kamp nummer fire. Premien er en sluttspillfinale eller kamp nummer fem. Med seier er ØIF Arendal klar for nye møter med Elverum og med tap må de en tur til til Drammen før sesongen er over for i alle fall ett av lagene.

Har du ikke nerver til å sitte på tribunen så sender TV2sport1 kampen (her trenger du abonnement). Men selv om det nok blir spennende i Sør Arena i dag er kampen best i hallen, billettene finner du her. Og som vanlig har handball.no/live sine folk i hallen, og de oppdaterer deg fortløpende på kamputviklingen.