Endte på 15. plass i junior-EM – Norsk Topphåndball
Etter å ha møtt tøff motstand og tapt alle kampene i junior-EM i Portugal hittil, avsluttet LM02 (juniorgutta) på best mulig måte med seier mot Montenegro i plasseringskampen. Norge startet kampen sterkt og lå tre mål foran da Montenegro scoret sitt første mål. Montenegro hentet inn juniorguttas ledelse, og utlignet til 3-3 like før de hadde spilt ti minutter. Juniorgutta hadde ikke tenkt å gjøre det enkelt for Montenegro, for bare minutter senere lå Norge igjen foran med tre mål og økte til en firemålsledelse. Etter halvspilt omgang lå Norge foran 8-5. Det var litt svingninger i kampen, for bare fem minutter senere utlignet Montenegro igjen til 9-9. Den siste delen av kampen spilte lagene jevnt, og hadde perioder uten mål på begge banehalvdeler. De siste minuttene kom Norge foran igjen med to mål, men Montenegro reduserte med ett like før pause. Det stod 14-15 da lagene gikk til pause. Andre omgang startet jevnt, men etter fem minutter kontret Norge seg til en tomålsledelse på stillingen 17-15. Montenegro fulgte tett bak og kom seg ett mål bak, men ikke nærmere. Mot halvspilt andreomgang lå Norge foran med tre, men på nok et kontringsmål økte juniorgutta ledelsen til 22-18. De norske gutta benyttet sjansene de neste sjansene de fikk på mål og økte ledelsen til en seksmålsledelse. Juniorgutta var ikke ferdige med å score mål, og økte ledelsen til 25-18 med under ti minutter igjen. Mot slutten av kampen lå Norge foran med ni mål. Montenegro fikk satt noen scoringer før kampslutt, men var ikke i nærheten av å ta igjen ledelsen. Juniorgutta avsluttet EM med seier 30-22 over Montenegro. LM02 endte med det på 15. plass i junior-VM. Juniorgutta møtes igjen i oktober til Internasjonal uke i Ungarn. FAKTA Juniorgutta (LM02) - Håndball-EM, plasseringskamp Montenegro - Norge 22-30 (14-15) Pavilhão Desportivo Municipal, Vila Nova de Gaia, Portugal Norges toppscorer: Ebbe Stankiewicz - 9 mål Montenegros toppscorer: Luca Barjaktarovic - 6 mål Utvisninger: Norge 1x2 minutter, Montenegro 2x2 minutter Se full kamprapport her. Les mer om Juniorgutta (LM02) her. Les mer om håndball-EM her.

Endte på 15. plass i junior-EM

LM02 (juniorgutta) avsluttet junior-EM i Portugal med en solid seier 30-22 over Montenegro.

Etter å ha møtt tøff motstand og tapt alle kampene i junior-EM i Portugal hittil, avsluttet LM02 (juniorgutta) på best mulig måte med seier mot Montenegro i plasseringskampen.

Norge startet kampen sterkt og lå tre mål foran da Montenegro scoret sitt første mål. Montenegro hentet inn juniorguttas ledelse, og utlignet til 3-3 like før de hadde spilt ti minutter. Juniorgutta hadde ikke tenkt å gjøre det enkelt for Montenegro, for bare minutter senere lå Norge igjen foran med tre mål og økte til en firemålsledelse. Etter halvspilt omgang lå Norge foran 8-5.

Det var litt svingninger i kampen, for bare fem minutter senere utlignet Montenegro igjen til 9-9. Den siste delen av kampen spilte lagene jevnt, og hadde perioder uten mål på begge banehalvdeler. De siste minuttene kom Norge foran igjen med to mål, men Montenegro reduserte med ett like før pause. Det stod 14-15 da lagene gikk til pause.

Andre omgang startet jevnt, men etter fem minutter kontret Norge seg til en tomålsledelse på stillingen 17-15. Montenegro fulgte tett bak og kom seg ett mål bak, men ikke nærmere.

Mot halvspilt andreomgang lå Norge foran med tre, men på nok et kontringsmål økte juniorgutta ledelsen til 22-18. De norske gutta benyttet sjansene de neste sjansene de fikk på mål og økte ledelsen til en seksmålsledelse.

Juniorgutta var ikke ferdige med å score mål, og økte ledelsen til 25-18 med under ti minutter igjen. Mot slutten av kampen lå Norge foran med ni mål. Montenegro fikk satt noen scoringer før kampslutt, men var ikke i nærheten av å ta igjen ledelsen. Juniorgutta avsluttet EM med seier 30-22 over Montenegro.

LM02 endte med det på 15. plass i junior-VM.

Juniorgutta møtes igjen i oktober til Internasjonal uke i Ungarn.