Foto: Nanco Hoogstad

En utsatt kamp skal også spilles…

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
11. mars 2022

Fold HK – Viking Håndball i Vollen Idrettshall kl 20:00

Om du ikke liker hverken det ene eller det andre TV-programmet så vil vi tro at kampen mellom Fold og Viking Håndball er et godt alternativ, på en fredagskveld sånn midt i Gullrekka.

Hjemmelaget, som til vanlig spiller kampene sine i Rykkinhallen, er ett av lagene som befinner seg under den heltrukne streken på tabellen. Og med et «underskudd» på antall kamper i forhold til de fleste andre lagene har de fremdeles (om enn teoretisk) mulighet til å få spille 1.divisjon også neste år. Men med 9 måls tap for tabellnabo OSI på onsdag ble tanken om fortsatt spill i 1.divisjon noe tyngre.

Viking satser på direkte opprykk, eller iallfall kvalifisering, sammen med Stavanger neste sesong. Da skal de to klubbene slå seg sammen. Men nok om det, Viking ligger pr i dag på kvalifiseringsplass, ett poeng og en kamp bak Follo og en kamp og fem poeng bak serieleder Sandnes. Viking har ingen poengtap i vår-sesongen og for halvannen uke siden møtte de navne-bror og opprykks rival TIF Viking hjemme i Stavanger. Det oppgjøret gikk i Vikings favør med tre mål.

I november var Fold HK en tur i Stavanger Idrettshall og kamp mot Viking Håndball. Det ble en tung tur hjem igjen, uten poeng og 20 mål i minus. Er det tid for revansj? 

Billetter til oppgjøret finner du i Fold HK sine systemer. Kampen sendes også på Direktesport.no (krever abonnement) og handball.no/live oppdaterer fortløpende for deg som følger kampen på internettet…