En travel februar venter

Tekst: Nærbø IL
21. januar 2022

2021 er et tilbakelagt kapittel, jul og nyttår virker allerede lang unna. Januar er, av naturlige grunner, en rolig periode i REMA1000-ligaen. Det betyr ikke at det blir ligget på latsiden – for Nærbø sin del har de første ukene i 2022 bl.a. tidlige morgenøkter på Core Fit samt halltreninger ettermiddager for å stå best mulig rustet til siste halvdelen av sesongen 2021/22. 

Å være godt rustet trengs – første måned tilbake i håndballmanesjen inneholder ikke mindre enn 7 kamper. Mellom 3. og 27.februar skal Nærbø møte lagene som bekler de fire første plassene på tabellen pluss et Halden lag som kjemper for å beholde sluttspillplassen de for øyeblikket innehar. I tillegg skal 4.runde i EHF European Cup også avvikles i 2022s andre måned – CSM Foscani 2007 kommer på besøk til Nye Loen 12.2 før returmøtet i Romania 20.februar. 

En travel februar måned venter Nærbøspillerne

Denne helgen reiser Nærbø til Arendal for å møte ØIF Arendal i to treningskamper fredag 21. og lørdag 22.januar. Ekstra gledelig er det å registrere at langtidsskade Rassin Haugseng og Lasse Hamann-Boeriths begge er med i kamptroppen som reiser sørover. Jærbladet har tatt en prat med Lasse i forkant av det som blir hans spilledebut som Nærbøspiller, åtte måneder etter han skadet kneet på sin aller første Nærbøtrening.

Begge helgens treningskampene mot ØIF Arendal spilles i Sparebanken Sør-Amfi og streames live av hjemmelaget – de vil legge ut forhåndsomtaler på sin nettside foran hver kamp og legger ved link til kampstreamen i disse.

Siste halvdel av REMA 1000-ligaen 2021/22 står for døren – vi gleder oss til å komme i gang igjen!