En nervepirrende kamp endte med seier for håndballgutta – Norsk Topphåndball

En nervepirrende kamp endte med seier for håndballgutta

Det ble en tøff kamp mellom Norge og Portugal i første kamp i hovedrunden i VM.

Norge tok seg fra gruppespillet og inn i hovedrunden med to poeng, mens Portugal gikk videre med fire poeng i likehet med Frankrike.

Det ble som ventet tøft og jevnt mellom Portugal og Norge, og allerede etter drøyt to spilte minutter var det delt ut to utvisninger og ett gult kort.

Hele første omgang ble svært jevn, men takket være to raske norske scoringer i omgangens siste spilleminutt, var Norge foran på 16-14 til pause.

Christian O’Sullivan var toneangivende både fremover og bakover mot Portugal.

Andre omgang startet godt for Norge, og i første halvdel av andre omgang kunne norske supportere puste litt roligere.
Men bare for så lenge. To utvisninger til Norge, og et vanskelig 7-mot-6-spill av Portugal gjorde at Portugal kom seg tilbake i kampen.

Først i kampens sluttsekund, hvor Portugal sendte ballen rett i stolpen, ble det klart at seieren ble norsk og med bare ett fattig mål.

Norge tar dermed to viktige poeng i hovedrunden, og er dermed på tredjeplass i gruppe 3, a poeng med Portugal.