En jevn, fartsfylt og underholdende kamp – Norsk Topphåndball

En jevn, fartsfylt og underholdende kamp

Tilskuerne i Oppsal Arena fikk nok en gang en fartsfylt og underholdende kamp da Oppsal møtte Storhamar i kveld.

Storhamar startet forrykende og ledet 0-3 etter kun 3 minutters spill. Etter det hevet Oppsal seg betraktelig, og sakte men sikkert tok de igjen Storhamar, og etter 20 minutter var Oppsal i ledelsen 12-10.

Storhamar slo tilbake, og ved pause viste måltavla 14-14.

I første halvdel av 2.omgang ville det seg ikke helt for Oppsal, og i løpet av de første 10 minuttene rykket Storhamar ifra til en femmålsledelse 16-21. De neste minuttene var Oppsals jenter igjen i flytsonen, og etter 18 minutter ledet gjestene med kun 1 mål.

Derfra og ut var det jevnt, men uten å komme nærmere enn to mål. Gjestene kunne dermed juble for avansement og seier 24-27.

Uten Eira Aune på banen i kveld, var det godt å se at flere av jentene meldte seg på og tok ansvar.

Oppsals Helena Lukogo Kashale sto en fantastisk forsvarskamp, og viste at hun uten tvil kan stoppe de fleste spillerne i REMA1000 ligaen. Hun viste ingen respekt og Storhamar hadde store problemer med å komme forbi henne i forsvar.

Igjen endte det med et «hederlig» resultat mot en god motstander, men med normal uttelling på avslutninger kunne denne kampen like gjerne ha vippet Oppsals vei.

Endre B. Fintland er godt fornøyd med dagens kamp.

Det er «kjipt» å tape, når vi er så nærme – og vi var nære på i flere perioder. Helt på slutten skjer ting veldig fort og vi er uheldig med noen avslutninger.

Forsvarsspillet vårt har vi jobbet mye med denne uken, og jeg er veldig fornøyd med hvordan jentene gjennomførte dette i kveldens kamp. I tillegg står Eli en veldig bra kamp og viser stadig god progresjon.

Til søndag er det ny kamp og nye muligheter – denne gangen mot Fredrikstad. Kampen spilles i Mossehallen kl. 14.00. Jeg håper mange Oppsalsupportere tar turen dit og heier på oss, avslutter Endre.

Beste spiller på kveldens Oppsallag var Vilde Andersen Vinje, og Oppsals mestscorende var Mariann Gabrielsen med 6 spillemål.

Neste hjemmekamp er mot Aker søndag 13. oktober kl.18.00.

Oppsals lag: Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Mariann Gabrielsen 6, Emma Skinnehaugen 1, Hanne Andve 1, Mie Elen Rakstad, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje 5, Guro Lundtveit Svennevig 1, Lina Marie Jensen, Thea Imani Sturludottir 3, Helena Lukogo Kashale, Amalie Hedvig Haug, Nora Løken og Frida Nåmo Rønning 5(3)

Toppscorer Storhamar: Guro Nestaker 8
Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang
Utvisninger: Oppsal 3×2 min, Storhamar 4×2 min