Elverum ute av Champions League – Norsk Topphåndball

Elverum ute av Champions League

Elverum var sjanseløse i returoppgjøret mot Barca som endte 39-19.

I det første oppgjøret i åttendelsfinalen i Champions League fikk Elverum en tøff start mot Barca, som endte 25-37 til det spanske laget. Elverum hadde med det en tøff jobb foran seg for å skulle hente inn 12-måls ledelsen Barca hadde fra fredagens kamp.

Returoppgjøret hadde en helt annen start enn fredagens kamp. Barca satte kampens første tre mål, men det tok ikke lang tid før Elverum hadde hentet inn forspranget. Imsgaard begynner glimrende i mål og redder flere av Barcas solide sjanser. Etter åtte minutter spilt lå lagene likt, men dette ble første og siste gang lagene lå likt i kampen.

Det spanske hjemmelaget setter alle sine sjanser i mål og stopper Elverum i forsvar. De siste ti minuttene av første omgang fikk det norske laget kun to mål, men Barca slakket aldri ned. Lagene gikk til pause med stillingen 20-10.

Andre omgang startet i lik stil som første omgang ble avsluttet. I løpet av omgangens første ti minutter fikk Elverum inn kun ett mål, og Elverums andre mål i omgangen kom etter 15 minutter.

Med fem minutter igjen av kampen hadde Barca doblet ledelsen de hadde fra pause, som holdt kampen ut. Barca vinner, med 20 mål og stillingen 39-19. Totalt vinner Barca åttendelsfinalen 76-44 etter to kamper.

Emil Kheri Imsgaard sa dette til EHF etter kampen:
– Vi visste dette kom til å bli tøft. Jeg synes vi gjør mye bra, men samtidig gjør vi for store feil som gjør at kampen blir som den blir, sa han.

Elverums toppscorer: Dominik Mathe, 6
Barcas toppscorer: Mamadou Lamine Diocou Soumare, 6
Utvisninger: Barca 1×2 minutter, Elverum 2×2 minutter