Elverum tok sin fjerde NM-tittel – Norsk Topphåndball

Elverum tok sin fjerde NM-tittel

Elverum har vunnet NM tre år på rad, i jakten på det fjerde ble det tøft mot ØIF Arendal.

Finalen var jevn, der lagene fulgte hverandre tett hele veien.

Det sto 19-19 til pause, og det ble en svært spennende 2. omgang, som ble  veldig jevn lenge. Med sju minutter igjen skaffet Elverum seg den  første tomålsledelsen i omgangen og med det litt pusterom. Det holdt til at Elverum kunne kontrollere inn seieren på tampen.

Stig-Tore Moen Nilsen herjet for Elverum og scoret tolv mål i oppgjøret. Elverum har nå vunnet både seriemesterskapet og NM denne sesongen, og de kjemper fortsatt om tittelen i sluttspillet.

– Det var en veldig jevn kamp. Begge lag scorer mye mål i første omgang, men i andre omgang føler vi at vi har mer grep på dem, sa Elverums Endre Langås til TV2.