Elverum – THW Kiel spilles i Håkons Hall i februar

Tekst: Magnus Stenseth/Elverum
5. november 2021

Det er med stor entusiasme Elverum kan bekrefte at de nok engang legger til rette for at hele håndballnorge skal kunne oppleve en magisk aften i selveste Håkons Hall på Lillehammer.

Torsdag 17. februar klokken 18:45 tar Elverum imot tyske THW Kiel, med blant andre de norske landslagsstjernene Sander Sagosen og Harald Reinkind i troppen!

Det er under ett år siden Kiel løftet det gjeve EHF Champions League-trofeet, og nå skal «alle» få se dem live i aksjon mot Elverum i en fullsatt Håkons Hall!


– Glad vi kan gjenta suksessen!

Elverum har vist at det er mulig, og er ikke redde for å sikte høyt. Daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen er utrolig glad for at vi nok engang kan legge tilrette for storkamp med fantastiske rammer.

– Vi har forsøkt å få kampen lagt til lørdag, uten hell. Vi gir oss ikke av den grunn og har stor tro på at vi kan fylle hallen også på en torsdag!

– Vi har utrolig gode minner fra Håkons Hall etter Champions League-oppgjørene mot PSG og Flensburg. Både rammene rundt og oppgjørene på banen har gitt både oss og forhåpentligvis også publikum mersmak. Da er det helt naturlig å legge storkampen Elverum – THW Kiel til Lillehammer for at flest mulig skal kunne oppleve denne håndballfesten på norsk jord, sier Fredriksen med drømmer i øynene.

– Elverum Håndball sikter alltid høyt, og vi ønsker å skape nye minner og en verdig ramme rundt et Champions League-oppgjør det kommer til å lukte svidd av, sier Fredriksen med klar referanse til målshowet som utspant seg når Elverum møtte Kiel tidligere i høst.

  • Det kommer til å bli solgt lagsbilletter til kampen, mer info om dette kommer!
  • Elverum ønsker alle sine fans velkommen på kamp i Håkons Hall og vil også sørge for at det skal være mulig å bestille billett også for de uten norsk telefonnr. Mer om dette kommer de tilbake til!
  • Alle sesongkortinnehavere, med fast plass i Terningen Arena vil få tilsvarende godt sete i Håkons Hall i februar.

Hvor mange tilskuere kan vi få på en torsdag?

– Vi er gale nok til å tro at det ikke er umulig å fylle arenaen til randen igjen, smiler Mads Fredriksen og legger til:

-Vi håper at når vi nå lanserer så god tid i forvegen, at folk kan planlegge i god tid. Blant annet håper vi at innbyggere fra Oslo og Viken kan ta seg en ekstra fridag på fredagen og forlenge vinterferien som kommer påfølgende uke.

Billettene til storkampen slippes i Elverum Håndball sin app, samt på klubbens billettside, mandag 15.november kl: 20:00!