Elverum slo Fjellhammer i treningskamp – Norsk Topphåndball

Elverum slo Fjellhammer i treningskamp

Onsdag kveld var det klart for ny treningskamp for Elverum, og denne gangen var Fjellhammer på besøk i Terningen Arena.

Lagene spilte jevnt innledningsvis og stillingen var 6-6 etter 9 minutter. Fem minutter senere var stillingen 8-8 og det var stillingskrig i Elverums stortue i det Fjellhammer gikk opp til en ledelse 9-8. Elverum slo deretter tilbake, tok ledelsen og etter 21 minutter sto det 12-10 på tavla i Terningen Arena og Fjellhammer ber om timout.

Men det holdt ikke lenge, for Fjellhammer var ikke på plass for å leke denne onsdagskvelden, 3 minutter senere var lagene igjen likt på 13-13 og Blonz bommer på straffe. Likevel er det Elverum som beholder ledelsen etter nytt angrep, men Fjellhammer biter seg på og utligner igjen.

Fjellhammer til tar ledelsen 15-14 med 2 minutter igjen av omgangen og Elverum tar timeout. Blonz får en ny sjanse på straffe, men bommer igjen og omgangen ender 14-15 og det er gjestene som leder an. En del feil og bom fra begge lag i den første halvdelen.

Elverum er tilbake i ledelsen på 18-17, 5 minutter ut i den andre omgangen. 10 minutter senere har Elverum fått en form for kontroll på kampen og leder 26-23, og derfra og ut har Elverum stø kurs og vinner til slutt 34-26.

En kamp preget av at lagene ikke er i kampform, men noen lekkre avslutninger og harde dueller blir det likevel. Elverum holder ut lengst og gjør storeslem i sluttminuttene.

Dermed har Elverum tatt sin andre strake seier i sommerens treningskamper før Bækkelaget venter på lørdag.

Det er godt å se håndball igjen, det blir spennende å se hva disse lagene kan komme med når vi snart trer inn i en ny sesong etter litt sommerferie.