Elverum seiret i første test! – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Annick Nielsen

Elverum seiret i første test!

Elverumsgutta tok lørdag turen til Lørenskoghallen der sesongens første treningskamp sto for tur.

I møte med Fjellhammer hadde Elverum relativt god kontroll på motstanderen og ledet 17-9 til pause.

Elverum fortsatte å holde trøkket oppe i 2.omgang, og kunne til slutt gå av banen med en 10-målsseier, 29-19.

Det er fortsatt en liten stund til sesongstart, og vanskelig å bedømme resultatet i så måte. Men sesongens første treningskamp etter bare en ukes tid sammen og med en saftig treningsleir i Trysil i beina er Elverumsgutta nå i gang med å jobbe med samspillet som skal sitte når jakten på nye titler starter.

Fingren ble Elverums toppscorer med 4 mål, mens Endre Langaas, Kasper Lien og Uros Borzas scoret 3 for de svarte og hvite.

Eirik Køpp ble Fjellhammers toppscirer med 5 mål!

– De skal ikke være pigge på denne tiden av oppkjøringen, men det var upåklagelig innsats og fokus fra hele gjengen, sier Børge Lund til Østlendingen etter kampen.

– Det var mange unødvendige tekniske feil, som det ofte er på denne tiden, men vi slipper inn lite og står bra bakover med keeper og forsvar. Det var veldig mye bra, men også mye vi må justere, legger Lund til.

Assistentrener Raymond Hamar oppsummerer til EHH.no:

«Godt å være igang.
Kampen bærer preg av å være en første match med mange tekniske feil fra begge lag. Vi rullerer på laget som vi pleier og etterhvert siger vi ifra ett hardt kjempende Fjellhammer.
Mange positive svar defensivt i dagens kamp. Offensivt varierer det noe mer mellom å se veldig bra ut til å være ganske rufsete. Etterhvert som oppkjøringen går sin gang har vi tro på at spillet vil sette seg mer og mer.», sier Hamar