Elverum overlegne i møte med Nøtterøy – Norsk Topphåndball

Elverum overlegne i møte med Nøtterøy

Lørdag kveld var det duket for årets Grasrotkamp i Terningen Arena, og publikum fikk som alltid valuta for pengene.

Elverum gikk rett i strupen på Nøtterøy og ledet 6-1 etter 3 minutter, før Nøtterøy reduserte til 6-2, men derfra og ut omgangen var det Elverum som tok føringen på alle måter. Nøtterøy forsøkte seg på å spille 7-6 i angrep, og tok dermed ut keeperen, det fikk de svi voldsomt for og spesielt Orri Freyr Thorkelsson utnyttet situasjonen og satte kasse på kasse i det åpne målet. Elverum ga seg ikke før stillingen på tavla var 28-17, et fulltidsresultat verdig, men denne kampen var bare halvspilt.

Vel tilbake på banen, var det gjort justeringer i begge lag, Nøtterøy hadde endret taktikken og Elverum hadde ikke helt den flyten i spillet de hadde i 1.omgang. Mye stople ut og et Nøtterøy som fant oppskriften gjorde at laget fra Tønsberg kunne ta innpå Elverums ledelse, men Elverum tok seg sammen og avsluttet omgangen uavgjort. Elverum vinner 42-31 og spiller inn uvanlig mye mål, men det gjør ingenting når maskineriet banker inn kasser fremover. Spesielt vingene fikk gode forhold i 1.omgang, mens det kollektive Elverum kunne vise seg fram i 2.omgang.

Flere av gutta fikk hvile inn mot kommende ukes Champions League-kamp i Hviterussland, men det hindret ikke Elverum i å nok engang banke inn over 40 mål!

Elverum er dermed alene på toppen av tabellen og står ubeseiret i Rema 1000-ligaen så langt! Nå får gutta et par rolige dager før ferden går til Hviterussland og ny kamp i EHF Champions Leaugue på torsdag!

KAMPFAKTA:
Mål Elverum: Thorkelsson (12), Moen Nilsen(6), Hedberg (5), Vidovic(4), Lien(3),Solstad(3), Pettersen(2), Fingren(2), Larsen(2), Langaas (1), Mathé(1)

Toppscorer Nøtterøy: Vasvik(6)